ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

HUF – Hrvatska udruga fotografa

11.05.2010.

HUF - Hrvatska udruga fotografa
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
U cilju promicanja i unaprjeđenja autorskih prava fotografa u Hrvatskoj i zaštite struke osnovana je Hrvatska udruga fotografa koje okuplja članove iz cijele zemlje i zastupa njihove interese. Pored toga, promiče stručno usavršavanje svojih članova i razvija programe suradnje sa srodnim organizacijama kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu.
.
Sve to bitno je kako bi se fotografska djelatnost podigla na višu razinu, kako bi se onemogućilo kršenje autorskih prava i rad na crno, a samim time podigla kvaliteta rada.
Udruga u svoje aktivnosti želi uključiti sve zainteresirane strane, od nadležnih institucija do stručnih časopisa, medija, organizacija i korporacija, a kada se ne bave ozbiljnim poslom, članovi Udruge organiziraju atraktivne partyje. Prvi u nizu, “Picture this” party, održan u zagrebačkom Saloonu oduševio je okupljene, omogućio posjetiteljima da na trenutak postanu profesionalni fotografi, ali i povezao različite tvrtke čiji je rad usko vezan uz fotografiju.
.
Partyji se nastavljaju, a u planu su još okrugli stolovi, seminari, radionice te različiti načini informiranja javnosti o zaslužnosti hrvatskih fotografa i njihovih doprinosa hrvatskoj kulturi.
.
Više o radu Udruge pogledajte ovdje.
.

 

Možda ste propustili:

No comments yet.