ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Hrvatski kreativni & foto izazov 2012 ove subote u Osijeku

18.04.2012.

Unatoč lošem vremenu i upornoj kiši, 50-ak ljubitelja fotografije prihvatilo je Algebrin i Rovinj Photodaysov izazov i prošle se subote okupilo na splitskim Prokurativama, u okviru natjecanja ‘Hrvatski kreativni & foto izazov 2012’. Nakon što su uspješno prošli sve zadatke koji su pred njima bili postavljeni, natjecatelji su svoje fotografije prijavili do ponedjeljka u ponoć. Na linku www.fotoizazov.com možete pogledati što su sve snimili.

Ove subote, 21.04. natjecanje se seli u Osijek, a od 10 sati na Trgu Sv. Trojstva moći ćete preuzeti svoje akreditacije i krenuti snimati zadatke koje smo za vas pripremili.

Cijelu mapu rute kao i opise zadataka možete pogledati na http://www.fotoizazov.com/o-natjecanju/osijek/ te se dobro pripremiti prije sutrašnjeg natjecanja.

Bitno je naglasiti da svi koji žele sudjelovati moraju se prijaviti preko službenih stranica www.fotoizazov.com ili www.kreativniizazov.com i da za sudjelovanje nije potrebno nikakvo plaćanje kotizacija jer su sve kotizacije pokrivene od strane časopisa BUG.

Svi ste dobrodošli, i uz dobro društvo i vrijedne nagrade vjerujemo da će vam ova subota ostati u lijepom sjećanju.

Nadamo se da će nas ovaj puta vrijeme poslužiti i da nećemo morati dijeliti kabanice kako bi se zadaci mogli ispuniti.

Vidimo se u Osijeku.

No comments yet.