ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Hrvatski Foto Izazov stigao do Osijeka!

13.05.2011.

Nakon uspješno održana četiri foto izazova, najveće fotografsko natjecanje nastavlja se u Osijeku. Foto izazov u Osijeku započinje u petak (13.05.2011.), otvorenim predavanjem o uličnoj fotografiji u prostorima Algebre na adresi Reisnerova 74, u 18:00. Start natjecanja je u subotu (14.05.2011.) u 10:00 sati, na trgu dr. Ante Starčevića, na kojem ćete pronaći šator gdje se možete prijaviti i podići svoje akreditacije i poklone. Prijaviti se možete u bilo kojem trenutku sve do samog početka Foto Izazova.
.
Hrvatski Foto Izazov stigao do Osijeka!
.
Na web stranici www.fotoizazov.com možete pronaći detaljne upute o temama koje se u sklopu Foto izazova trebaju snimati.
.
Isto tako možete pogledati i galerije sa fotografijama koje su prijavili natjecatelji u Splitu, Zadru, Rijeci i Puli te pročitati imena odabranih finalista koji nastavljaju sa borbom za nagradni fond u vrijednosti 100 000 kn.
.
Svi koji se još nisu prijavili mogu to učiniti preko web stranice ili na samom startu neposredno prije početka natjecanja koje je predviđeno u 10:00.
.

No comments yet.