ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Hrvatski Foto Izazov napokon u Zagrebu!

19.05.2011.

Nakon uspješno zvršenih pet foto izazova, najveće fotografsko natjecanje nastavlja se u Zagrebu. Foto izazov u Zagrebu započinje u petak (20.05.2011.), otvorenim predavanjem o uličnoj fotografiji u prostorima Algebre na adresi Ilica 242 (ulaz iz Domobranske), u 17:30. Start natjecanja je u subotu (21.05.2011.) u 10:00 sati, na križanju Jurišićeve i Petrinjske, gdje ćete pronaći šator na kojem se možete prijaviti i podići svoje akreditacije i poklone. Prijaviti se možete u bilo kojem trenutku sve do samog početka Foto Izazova.
.
Hrvatski  Foto Izazov napokon u Zagrebu!
.
Na web stranici www.fotoizazov.com možete pronaći detaljne upute o temama koje se u sklopu Foto izazova trebaju snimati.
.
Isto tako možete pogledati i galerije sa fotografijama koje su prijavili natjecatelji u Splitu, Zadru, Rijeci, Puli i Osijeku te pročitati imena odabranih finalista koji nastavljaju sa borbom za nagradni fond u vrijednosti 100 000 kn.
.
Svi koji se još nisu prijavili mogu to učiniti preko web stranice ili na samom startu neposredno prije početka natjecanja koje je predviđeno u 10:00.
.

No comments yet.