ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Help-Portrait Split 2015.

04.12.2015.

U organizaciji Fotokluba Split, Marmontova 5, Split, 5. prosinca 2015. održati će se Help-Portrait Split, gdje splitski tim 5. godinu zaredom sudjeluje u ovom globalnom pokretu.

Help-Portrait Split 2015.
 
Help-Portrait projekt osmislio je i pokrenuo poznati američki celebrity fotograf Jeremy Cowart s ciljem da fotografi svojim umijećem i voljom pruže priliku, svima koji to žele, da se na taj dan osjećaju lijepi i važni. Na taj način fotografi društvu vraćaju dio onoga što su sami primili. Ideja je prerasla okvire lokalnog djelovanja i proširila se na cijeli svijet. Na dan održavanja akcije, na određenim lokacijama postavit će se montažna fotografska studija, a tim volontera pobrinuti će se da svi zablistaju na fotografijama. Fotografije se odmah printaju i daju ljudima koji su se fotografirali.

Fotografije nastale na Help-Portraitu nisu namjenjene daljnjoj distribuciji ni samopromociji fotografa već one isključivo ostaju u vlasništvu onih koji su se fotografirali. Ovom akcijom ne promovira se besplatna fotografija, već vrijednost dobre fotografije.

Članovi splitskog Help-Portait tima tradicionalno će posjetiti dom za djecu „Miljenko i Dobrila”, te će po drugi put organizirat fotografiranje i u Fotoklubu Split.

Splitska Help-Portrait ekipa poziva Vas da u subotu u vremenu od 10:30 do 13 h,uzmete za ruku momka,curu, prijatelja, prijateljicu,mamu, tatu, baku, djeda… i posjetite Help-Portrait studio koji će se nalaziti u Fotoklubu Split, a oni će Vam pokloniti zajedničku fotografiju.

Više informacija potražite na www.facebook.com/Help.Portrait.Split
Sponzori projekta: City Center one, Drogerie Markt, Dolcemania, Mirakul Pizza, Studio Testudo i split.com.hr

Help-Portrait Split 2015.

No comments yet.