ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Google Nik Collection od sada je dostupan besplatno

25.03.2016.

Google je objavio da će od danas njihova kolekcija softverskih alata za obradu fotografija Nik Collection biti besplatna i svima dostupna za preuzimanje.

Google Nik Collection od sada je dostupan besplatno
 
Da podsjetimo, Google je u rujnu 2012. godine kupio Nik Software i njihovu popularnu Snapseed aplikaciju za uređivanje fotografija. Iako je Google ‘ubio’ desktop verziju Snapseeda u ožujku 2013. godine, bila je poprilično velika vijest kada je, kasnije tog mjeseca, počeo prodavati Nik kolekciju, nekada prodavanu za 500$, za ‘bagatelnih’ 150$.

A sada je besplatan i čak će i svi oni koji su Nik Collection kupili u 2016. dobiti povrat cijelog iznosa novca.

Googleovu objavu donosimo u cijelosti:

“Ljubitelji fotografije diljem svijeta svakodnevno koriste Nik Collection kako bi izvukli najbolje iz svojih fotografija. S obzirom na to da i dalje dugoročna ulaganja usmjeravamo ka stvaranju odličnih mobilnih alata za obradu fotografije, uključujući Google Photos i Snapseed, odlučili smo Nik Collection desktop paket ponuditi besplatno, tako da ga od sada svatko može koristiti.

Nik zbirka alata za obradu fotografija se sastoji od sedam dodataka za Desktop aplikacije, a koji omogućuju široku paletu mogućnosti uređivanja fotografija – od filter-aplikacija koje unapređuju korekciju boja, preko alata za retuširanje i kreativne efekte na fotografijama, do mogućnosti oštrenja slika koje će izvući i najmanji detalj iz fotografija ili prilagodbe boja i tonaliteta slika.

Od 24. ožujka 2016. Nik kolekcija će biti besplatna i slobodna za preuzimanje. Kolekcija se sastoji od sljedećih alata: Analog Efex Pro, Color Efex Pro, Silver Efex Pro, Viveza, HDR Efex Pro, Sharpener Pro and Dfine. Ako ste kupili Nik Collection u 2016., dobit ćete povrat punog iznosa novca, koji će biti vraćen u narednim danima.

Vrlo smo uzbuđeni što ćemo tako moćne alate, koje su uglavnom koristili samo profesionalci, sada približiti i ponuditi mnogo većem broju ljudi nego do sada.“

Više informacija i link za skidanje programa potražite na linku https://www.google.com/nikcollection/
 

No comments yet.