ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Foto&Video Shootout – IT’s Showtime!

27.09.2010.

Algebra, R’n’B Confusion i klub Piranha pozivaju Vas na Creative & Entertainment Technology Party – Foto & Video shootout “IT’s Showtime!”
.
Foto&Video Shootout - IT's Showtime!
.
Učilište Algebra, klub Piranha na zagrebačkom Jarunu i RNB Confusion pozivaju sve zainteresirane na noć kreativnih tehnologija i multimedijski “shoot out” u srijedu 29. rujna 2010. s početkom u 21:00. Za odličnu atmosferu, dodatno će se pobrinut klupski DJ-i i dinamične hostese – RNB Angels.
.
Službeni program događanja započinje foto sessionima na tri punkta u klubu, s profesionalnim modelima i različitim temama – glamour, sexy, izlazak. Na scenografijama, opremljenim profesionalnom studijskom opremom, izmijenjivat će se modeli, dok će vas u tajne fotografije uvoditi Algebrini mentori foto i video programa obrazovanja. Paralelno s foto događanjima, započinje i video izazov za koji smo također pripremili stručno vodstvo i različite zadatke – reportaža, spot, slobodna forma.
.
Za kulminaciju večeri i vrhunski foto/video izazov organizatori su najavili ponoćnu modnu reviju NAF NAF i LiuJo koju će nositi naši poznati modeli, uz styling Borisa Banovića – Fashion Gurua te šminku Max Factora. Prije početka revije stručni mentori će dodijeliti zadatke akreditiranim fotografima i video snimateljima te im omogućiti pristup u VIP prostor.
.
Da bi multimedijska bajka bila potpuna i cijela priča zaokružena, na licu mjesta će biti postavljen i produkcijski studio sastavljen od Apple i PC radnih stanica, u kojem će Algebrini treneri – grafički dizajneri, web dizajneri te specijalisti za video i foto postprodukciju – preuzimati digitalne materijale, obrađivati ih i finalizirati te odgovarati na pitanja sudionika.
.
Za sudionike s najboljim foto i video uratcima, ali i njihove odabrane modele, osigurane su i nagrade pokrovitelja (Epson, Olympus i SONY), koje će biti dodijeljene nakon događanja…
.
Prijavite svoj dolazak i zatražite foto&video akreditacije na http://www.algebra.hr/challenge.aspx.
.

  1. Bilo je predobro, za sve koji budu imali priliku da dođu na nešto slično idućeg puta – OBAVEZNO… ;)

    Komentar by Vedran — listopad 1, 2010 @ 10:54 pm

  2. Odlična stvar! Nadam se da će uskoro opet biti nešto slično… Pozdrav!

    Komentar by Ivan — listopad 2, 2010 @ 12:59 pm