ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

FOTOSOFIA 8

29.08.2013.

Foto Galerija Siscia Obscura poziva vas na otvorenje izložbe fotografija polaznika seminara FOTOSOFIA 8 koje će se održati 04. rujna 2013. u 20:00 sati na adresi Ivana Kukuljevića Sakcinskog 2 u Sisku.

FOTOSOFIA8
 

Nakon što je i osmi fotoseminar FOTOSOFIA priveden kraju, malo je onih koji za njega nisu čuli.

Što je 14 odabranih fotografa radilo tjedan dana u Termama Tuhelj imajući na raspolaganju svu fotografsku opremu, modele, vizažiste i neograničene količine energetskih napitaka?

Osim što su prisustvovali predavanjima uglednih fotografa, svaki dan su morali ispunjavati zadatke koje je za njih osmislio voditelj i mentor Damir Hoyka. Od osmišljavanja reklamnih fortografija za sponzore ovog besplatnog seminara do fotografiranja slavnih osoba i modne fotografije. Svaka FOTOSOFIA, pa tako i ova završava izložbom fotografija na temu “Art” i upravo tu izložbu ćete moći vidjeti.

Koliko su napredovali? Što su naučili? Što je za polaznike značio ovaj seminar? Što se sve tamo događalo? Pitanja su o koja ćete moći postaviti autorima ove izložbe ukoliko dođete na otvorenje 4. rujna 2013. godine u 20 sati u Foto galeriju “Siscia obscura”, Ivana Kukuljevića Sakcinskog 2 , Sisak.

Izložba ostaje otvorena do 24.9. 2013.

No comments yet.