ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

FotOOko u dvorcu Kerestinec

01.10.2012.

Čuli ste za dvorac Kerestinec, ali niste ga nikada imali prilike pogledati iznutra? Znate li kako izgleda s one strane njegovih zidina?
Želite li tamo zaviriti?

FotOOko u dvorcu Kerestinec

Jedinstvena prilika za to biti će u utorak, 2. listopada, u 19 sati. Tada će se taj dvorac, nakon niza godina u kojima je bio zatvoren za javnost, otvoriti i predstaviti se kao dobro osmišljen scenografski okvir za izložbu fotografija FOTOOKO koju organizira Fotoklub KLIK iz Svete Nedelje.

Odabir suvremenih fotografskih motiva i pogleda na svijet, izloženih u okružju zidina ovog spomenika kulture 1. kategorije čiji su temelji postavljeni sredinom 16. stoljeća, najavljuje neobičan i atraktivan kulturni događaj kojeg ne treba propustiti. Izložbu će otvoriti Stjepan Kožić, župan Zagrebačke županije, a izložbene fotografije odabrao je žiri priznatih hrvatskih fotografa.

I još jedna posebnost vezana uz ovaj događaj: mogućnost ulaska u dvorac Kerestinec i razgledavanja izložbe fotografija FOTOOKO traje 2. listopada, samo od 19 do 21 sat. Nakon toga izložba se zatvara, a dvorac Kerestinec ponovo će postati ono što već godinama jeste – željeznim rešetkama zaključan i šikarom zarastao, zaboravljen i sam sebi ostavljen spomenik kulture.

više o FotOOku saznajte na http://www.foto-klik.hr/index.php/7-naslovnica/94-izlozba-fotooka-02-10-2012

No comments yet.