ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

FotOOko 2014.

20.08.2014.

U subotu, 27. rujna 2014., Fotoklub Klik organizira FotOOko – cjelodnevnu manifestaciju koja će Svetoj Nedelji i njenoj okolici ponuditi bogat sadržaj.

FotOOko 2014.
 
Program počinje u 9 sati kod novog kampa na jezeru Rakitje (Kamp Zagreb). Tamo će ‘Klikovci’, u suradnji s raznim udrugama iz Svete Nedelje i Zagrebačke županije, početi s ovogodišnjim „Danom fotografije u Svetoj Nedelji“.

Na FotOOko pozivamo da nam se pridruže svi fotografi, bili oni profesionalci ili amateri. Doći možete vlastitim automobilom, javnim prijevozom ili, kako će to biti i naš ovogodišnji prijedlog, BICIKLOM. Ovogodišnje FotOOko održava se uz biciklističku stazu Sava – Svetonedeljska jezera.

Nakon razgledavanja i foto-šetnje oko samog jezera, sudionici će krenuti prema jezeru Orešje. Uz jezero Orešje bit će postavljeni prezentacijski štandovi tvrtki – naših sponzora, a ondje će biti i organizirane radionice i predavanja o pejzažnoj fotografiji, makrofotografiji, reporterskoj fotografiji itd. Zatim ćemo oko 17 sati krenuti prema skeli Medsave i ondje dočekati najljepši dio dana – zlatni i plavi sat.
Nakon održanog FotOOka imat ćemo nagradni natječaj za koji će naši sponzori osigurati zanimljive nagrade.

Prijaviti se možete na stranici FotOOka: http://fotooko.foto-klik.hr. Prijava je OBAVEZNA za sve sudionike iako je ovo FotOOko besplatno! Samo će prijavljeni sudionici dobiti suvenir FotOOka, ručak i pravo na sudjelovanje na nagradnom natječaju te sudjelovanje na svim predavanjima.

Sve dodatne informacije o FotOOku dostupne su na web-stranici http://fotooko.foto-klik.hr, a na njoj će biti objavljena i galerija fotografija s FotOOka.

VIDIMO SE NA FOTOOKU!!!

No comments yet.