ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

FOTOOKO 2013.

08.09.2013.

U subotu, 21. rujna 2013., Fotoklub Klik organizira FotOOko – cjelodnevnu manifestaciju koja će u Svetoj Nedelji i njenoj okolici ponuditi bogat sadržaj.

FOTOOKO 2013.
 

Program počinje u 10 sati u dvorcu Kerestinec. Tamo će «Klikovci» u suradnji s raznim udrugama iz Svete Nedjelje i Zagrebačke županije početi s ovogodišnjim „Danom fotografije u Svetoj Nedelji“. Bit će tu, između ostalog, srednjovjekovne odjeće, obuće i vitezova te starih automobila, koji će biti dio raznih fotoradionica. U dvorcu će se nalaziti i prezentacijski štandovi tvrtki – naših sponzora. U nastavku, od 16 sati, u suradnji s Planinarskim društvom «Pinklec» predstavit ćemo rekreacijske i biciklističke staze Svete Nedelje, a za fotografe jedan od najvažnijih trenutaka dana – zlatni sat ili plavi sat – dočekat ćemo i fotografski ovjekovječiti na Kapelici Marije Magdalene iznad Male Gorice.

Nakon FotOOka otvorit ćemo NAGRADNI web-natječaj u tri kategorije fotografija:

I.Priroda oko FotOOka

II.Radionice FotOOka

III.Ekipa na FotOOku

Fotografije će se moći postaviti od 21.09. do 06.10.2013. do 23 sata i 59 minuta, u veličini od 2500 px po dužoj stranici.

Nagrade osiguravaju Prizma, Bratulić, Olympus, Neo Orbis, Fotozona i drugi.

Sponzori FotOOka su: Zagrebačka županija, grad Sveta Nedelja, Olympus, Neo Orbis, Fotozona, Bratulić, Prizma, Foto Škrinja d.o.o., ICT Media.

Na FotOOko su dobrodošli i pozvani svi znatiželjnici, ljubitelji fotografije i fotografiranja, profesionalci i amateri, veliki i mali. Kotizacija za FotOOko iznosi 70 kuna.

Sve dodatne informacije o FotOOku dostupne su na web-stranici http://fotooko.foto-klik.hr/, a na njoj će biti objavljena i galerija fotografija s FotOOka.

VIDIMO SE NA FOTOOKU!
 

No comments yet.