ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

FotOOko 2012.

20.08.2012.

U subotu, 15. rujna 2012., Fotoklub ‘Klik’ organizira FotOOko – cjelodnevnu manifestaciju koja će u Svetoj Nedelji i njenoj okolici ponuditi čitav niz zanimljivih sadržaja.

FotOOko

Program započinje u 10 sati u Ornitološkom rezervatu Sava-Strmec. Tamo će ‘Klikovci’, u suradnji s Javnom ustanovom za upravljanje zaštićenim područjima i drugim zaštićenim prirodnim vrijednostima na području Zagrebačke županije te uz pomoć volontera za promatranje ptica Zagrebačke županije, organizirati izložbu svojih fotografija te prikaz načina fotografiranja ptica. Od 13 sati, na Trgu u Svetoj Nedelji, održavat će se fotoradionice: Makro, Studijska fotografija, Modeli i priručna rasvjeta, dok će u suradnji s Fotoklubom Čakovec na svetonedeljskom trgu biti instalirana camera obscura i održana tematska radionica. U nastavku, od 17 sati, u suradnji s Planinarskim društvom ‘Pinklec’ bit će predstavljene rekreacijske i biciklističke staze Svete Nedelje, a za fotografe jedan od najvažnijih trenutaka dana – Zlatni sat ili Plavi sat – bit će dočekan i fotografski ovjekovječen na Svetonedeljskom bregu.

Tijekom čitavog dana, na štandovima koji će se nalaziti na Trgu u Svetoj Nedelji, posjetiteljima će se moći upoznati s poduzećima koja se bave fotografskim uslugama, opremom i proizvodima.
U neformalnom, drugom dijelu programa koji će se održati u večernjim satima nastavit će se druženje sudionika te uz svirku te pokoju koncertnu fotku.

Dobrodošli su i pozvani svi znatiželjnici, ljubitelji fotografije i fotografiranja, profesionalci i amateri, veliki i mali da nam se pridruže na FotOOku. Oni koji uz cjelodnevne programe žele ručak i poklon-suvenir trebaju uplatiti kotizaciju u iznosu od 70 kuna.

Sve dodatne informacije o FotOOku dostupne su na web stranici http://fotooko.foto-klik.hr, a na njoj će biti objavljena i galerija fotografija s FotOOka.

No comments yet.