ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Fotoklub Klik slavi svoj prvi rođendan!

13.04.2011.

Ovim Vas putem pozivamo da 16. travnja 2011. dođete u društveni dom Mala Gorica u 19 sati gdje će se održati godišnja skupština kluba, a u 20 sati otvaramo izložbu fotografija članova kluba uz iće, piće i dobru zabavu.
.
Fotoklub Klik slavi svoj prvi rođendan!
.
Prošle godine, točnije, 19. ožujka 2010.,osnovan je fotoklub Klik. Predstavili smo se na Sajmu mogućnosti, a zatim smo obilježili razne događaje poput Dana planeta Zemlje u Koretićima, Dana grada Svete Nedelje, jazz festivala u Samoboru, Dragi naš kaj na Orešju, a i sudjelovali smo na 3. hrvatskom Fotomaratonu.
.
Usto smo i puno radili pa smo održali radionice iz Osnova fotografije u travnju, svibnju i lipnju 2010. te u ožujku i travnju 2011. Organizirali smo izlete u Fužine i na Unu, pozvali profesionalne fotografe koji su u klubu održali predavanja: „Rad s modelima“ – Marko Zirdum, „Modna fotografija“ – Mare Milin, „Svadbena fotografija“ – Predrag Gostimirović te „Fotografiranje automobila“ – Marin Tomaš.
.
Prvu godišnju izložbu fotokluba Klik imali smo 16. prosinca 2010. u prostorijama grada Sveta Nedelja, a sad ćemo na izložbi u domu u Maloj Gorici pokazati fotografije s radionica Klika i fotografije naših punopravnih članova.
.
Više informacija na www.foto-klik.info.
.

No comments yet.