ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Fotografski natječaj – FotoGiostra

04.09.2014.

FotoGiostra je fotografski natječaj koji se već tradicionalno održava u sklopu Porečkog povijesnog festivala – Giostra, a omogućava fotografima uranjanje u atmosferu baroknih vizualnih čarolija.

Fotografski natječaj - FotoGiostra
 
Događaj je to gdje zaljubljenici u fotografiju mogu zaista uživati u brojnim vizualnim atrakcijama vraćajući se u atmosferu 18. stoljeća. Samim time omogućeno im je da fotografijama zauvijek zaustave čitavu lepezu zanimljivih detalja i motiva dajući manifestaciji svoj osobni žig i obol.

Za najuspješnije radove organizatori su pripremili zanimljive i vrijedne nagrade, pa se tako svi pozivaju da dođu u Poreč i pokušaju prije svega za sebe, a potom i za nagrade, napraviti fotografiju za sjećanje!
Natječaj će biti otvoren za vrijeme trajanja Giostre od 12. do 14. rujna 2014. Natječaj je potpuno besplatan za prijavljene fotografe. Natjecati se mogu svi posjetitelji Giostre, stariji od 16 godina, bez obzira na spol, zemlju
iz koje dolaze ili profesiju. Prijaviti se mogu fotografije snimljene tijekom održavanja festivala, koje sadrže neka od obilježlja Giostre u Poreču. Autori svoje radove mogu obrađivati (postprodukcija), ali dijelovi fotografije, ukoliko se radi o montaži, moraju biti vlastiti i nastali u vrijeme festivala. Sudionik natječaja svoje radove (do 5 fotografija) prijavljuje koristeći web stranicu www.kaf-lovrec.hr/fg14 te popunjavajući online obrazac. Rok za prijavu fotografija je 20. rujan 2014.

Minimalni tehnički standardi:
– dimenzije cca 3000×2250 pixela
– gustoća zapisa 300 dpi

Nakon roka za prijavu žiri sastavljen od vrhunskih i relevantnih fotografa te jednog člana Društva prijatelja Giostre odabrat će najbolje fotografije, a autorima najboljih fotografija pripast će nagrade naših sponzora.
Prva nagrada je wellness vikend za dvije osobe, glavnoga sponzora Riviera Adria d. d.
Rezultati natječaja bit će objavljeni na web stranici www.giostra.info, te www.kaf-lovrec.hr 28. rujna 2014.

Organizatori zadržavaju pravo korištenja fotografija za promidžbu.
Puno sreće, dobrog svjetla i fotografija!

Fotografski natječaj - FotoGiostra
 

No comments yet.