ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Fotografska udruga Fotogard u medijima

09.10.2012.

Fotografska udruga Fotogard svojom izložbom zagrebačkih fakina pobudila je interes i u medijima, pa je tako naša priča objavljena i u Večernjem listu, ali i u Županijskoj panorami na HTV-u 2.

Fotografska udruga Fotogard u medijima

 

 

Zajednička izložba članova Fotografske udruge Fotogard pod nazivom ‘FotogardFAKiN’ koja je bila postavljena od 16. srpnja u caffe baru FAKiN, osim velikog broja posjetioca privukla je i medije koji su našu priču željeli prikazati i onima koji nisu bili u mogućnosti svratiti do kafića i vidjeti izložene fotografije. Na našim fotografijama pokušali smo prikazati naše sugrađane koji su po nečemu posebni, neubičajeni i drugačiji, a koje smatramo današnjim fakinima, u jednom novom i pozitivnom svjetlu. Očito smo u tome i uspjeli. Pogledajte kako su našu priču ispričali u Večernjem listu, a isto tako pogledajte i prilog koji je objavljen u Županijskoj panorami na HTV-u 2. Fotografska udruga Fotogard u Večernjem listu

 

 

Naravno, ovo je tek prva od puno zajedničkih izložbi u caffe baru FAKiN koje u budućnosti pripremamo, pa ako vas zanima tko smo i što radimo, dođite u srijedu, 10. listopada u 19 sati na izložbu našeg člana Željka Jovanovića pod nazivom ‘Istra’. Tu nas možete upoznati i pitati o našim planovima, te nam se pridružiti ako vam se svidi ono što radimo.

Više o prednostima članstva u našoj udruzi pročitajte ovdje.

No comments yet.