ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Fotografska radionica Učka

03.03.2015.

Za sve vas koji svoj hobi želite pretvoriti u karijeru, ili tražite kako unaprijediti svoje fotografsko znanje, Petar Kürschner i Igor Nobilo pripremili su fotografsku radionicu uz intenzivno druženje na granici Kvarnera i Istre. Prva radionica kreće od 8. do 10. svibnja.

Fotografska radionica Učka
 

Fotografska radionica Učka osmišljena je pod stručnim vodstvom dvojice etabliranih fotografa, Petra Kürschnera i Igora Nobila. Pozivamo vas na intenzivno druženje na obroncima intrigantne Učke. Stimulativno okruženje na rubu Kvarnera i Istre idealno je za unaprijeđenje vaših fotografskih tehnika. Pored snimanja na terenu, kroz dva dana prenijeti će vam i znanje kako naći i zadržati klijente, formirati cijene, pisati ugovore i licence i mnoge druge prijeko potrebne vještine, bez kojih u fotografiji ne možete opstati. Fotografska radionica Učka osmišljena je da vam pruži najbitnija znanja za pokretanje ili unaprijeđenje karijere.

Petar Kürschner je slobodni fotograf i koordinator produkcije dokumentarnih filmova za francusko/njemačku TV ARTE. U svojoj karijeri surađivao je s izdanjima poput njemačkih magazina Geo, Der Spiegel, Der Stern te Cosmopolitan, Le Monde, Die Zeit, L’Express, Gioia, Gloss… Diplomant je Minhenskog SAE Instituta. Njegov portfolio radova možete pronaći na petarkurschner.weebly.com.

Igor Nobilo ima 17 godina profesionalnog medijskog iskustva u najvećim hrvatskim dnevnim i tjednim izdanjima. Kao slobodni fotograf, svakodnevno na tržištu komunicira s klijentima i agencijama raznih profila. Pet godina vodio je Zbor fotoreportera Hrvatske te pomogao u formiranju Preporučenog cjenika arhivskih fotografija te Priručnika za licenciranje. Odnedavno drži i titulu prvog Stalnog sudskog vještaka za fotografiju. Njegove radove možete pronaći na www.igornobilo.info.

Okupljanje je u petak 8.5. u Pansionu Učka. Popodne će proći u upoznavanju i neformalnom druženju, uz fotografiranje zalaska i drugim prilikama pri ruci. U subotu će topla atmosfera Pansiona poslužiti za razgovore o fotografiranju, profesionaliziranju hobija i povezanim temama. Dio dana provesti ćemo na terenu istražujući sve blagodati krajolika. Krajem dana zajedno ćemo pregledavati snimljeno i razgovarati o radovima. U nedjelju ćemo nadograditi preneseno znanje i obaviti još terenskih šetnji i snimanja. Tijekom popodneva obaviti ćemo još jednu seansu pregledavanja radova. Planiramo i posjetu kiparu Mirku Zrinščaku i njegovim jedinstvenim skulpturama od drva.

Veselimo se skorom druženju, vašim pitanjima i divnoj prirodi Učke!

Datumi radionice: 8.-10.5.2015. (petak-nedjelja). Preporučujemo dolazak u petak popodne, no za formalni dio radionice možete doći i u subotu ujutro do 9h.

Cijena radionice: 800 kn po osobi. Uključen je gore navedeni sadržaj programa radionice.

Mjesto održavanja i smještaj: Pansion Učka. Ukoliko vam treba smještaj, rezervirajte ga direktno na telefon 051 516 899 ili na mail info@pansion-ucka.com. Za sve sudionike radionice dogovorili smo posebnu cijenu od

– 150 kn za noćenje i doručak po osobi, po noćenju

– 240 kn za noćenje, doručak i večeru po osobi, po noćenju

Sobe mogu biti jedno-, dvo- ili trokrevetne, po želji.

Ručak i večera dostupni su u Pansionu, po redovnom cjeniku objekta. Sudionici sami plaćaju cijenu jela i pića.

Kako bi sudjelovali na radionici, sudionici moraju imati solidno znanje o fotografiji i vlastitom fotoaparatu. Preporučamo da ponesete stative te prijenosna računala radi brže obrade snimljenih radova prije seansi pregledavanja.

Prijave na radionicu primamo na igor@seeworkshops.com do 24.4. Mjesta se pune prema redoslijedu prijave. Sudionici koji prime potvrdu sudjelovanja dužni su uplatiti cijenu radionice od 800 kn do 25.4. na IBAN HR5923600003216184367. Smještaj i hrana plaćaju se na lokaciji direktno Pansionu Učka. Ukoliko dođe do otkazivanja radionice od strane organizatora, cjelokupan uplaćeni iznos vraća se uplatitelju.
 

No comments yet.