ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Fotografi govore – Max Juhasz

13.11.2012.

Pozivamo vas na novo druženje i razgovor o fotografiji u petak, 16. studenog od 19:30 u Maloj dvorani Kulturnog centra Dubrava, Dubrava 51a. Fotograf Max Juhasz održati će jedan pomalo nekonvencionalan razgovor o fotografiji gdje će kroz projekciju svojih fotografija pokušati približiti auditoriju svoj rad, te sve ono što ostaje skriveno iza njega.

Fotografi govore - Max Juhasz
 

Kroz osobnu priču i projekciju fotografija biti će riječi o autentičnosti u fotografiji, o tome kako Max to radi, što se krije iza njegovih fotografija te kakav je to misterij u svima nama da je fotografija, u vremenu podcijenjenosti i hiperprodukciji fotografske slike, još uvijek tako privlačna ljudima.

Nakon prošlotjednog druženja sa prof. fotografije Vladimirom Šimunićem koje se sa predviđenih sat vremena produžilo na trosatno pričanje o fotografiji, vjerujemo da ćete i u ovaj petak čuti priče koje će u vama pobuditi interes za fotografiju, a Max će vam otkriti tajne o nastanku nekih njegovih najzanimljivijih fotografija i načinu na koji on stvara te živi svoju fotografiju.

Vidimo se u petak!

U ovogodišnjem programu manifestacije Mjesec fotografije još ćete moći upoznati fotografa Čedomila Grosa i naravno porazgovarati s njima 30.studenog 2012.

No comments yet.