ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

FotogardStreet u Splitu

08.05.2012.

Pozivamo vas na otvorenje izložbe fotografija članova Fotografske udruge Fotogard pod nazivom ‘FotogardStreet’ koje će se održati u Info zoni, Jerina 1, u Splitu, u srijedu, 09. svibnja 2012. s početkom u 18:00 sati.
FotogardStreet

Nakon izložbe koju ste mogli vidjeti u Zagrebu u travnju, fotografije članova Fotografske udruge Fotogard sele se na obalu, točnije u Split.

Na izložbi sudjeluje 25 autora sa po jednom fotografijom koje su izabrane na internom natječaju Fotografske udruge Fotogard i koje prikazuju pogled svakog od autora na život koji nas okružuje i koji se događa na ulicama oko nas.

Popis autora koji izlažu svoje radove:
Antonio Karaula, Boris Topličanec, Borna Filić, Danijela Hakenberg, Goran Matošević, Hrvoje Bučec, Ivan Suvalj, Juliana Lana Prah, Krešimir Pletikosa, Miljenko Barbir, Mislav Cerovec, Neda Rački, Nenad Petrović, Ognjen Karabegović, Petar Tudja, Rolando Ružić, Stjepan Vego, Tomislav Kaksa, Vesna Buntić, Vesna Špoljar, Višnja Makek, Vladimir Superina, Željko Jovanović, Željko Krčadinac, Željko Novaković i Zrinka Lovrić.

Izložba se može pogledati do 18. svibnja 2012.

No comments yet.