ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Fotogard*Fashion

06.02.2012.

Pozivamo vas na otvorenje još jedne u nizu izložbe članova Fotografske udruge Fotogard pod nazivom ‘Fotogard*Fashion’ koje će se održati u utorak, 07, veljače 2012. godine u klubu Gjuro II, Medveščak 2 u Zagrebu.

Fotogard*Fashion

Termin Fashion se obično primjenjuje na odijevanje, frizuru, pokućstvo, nakit, pravila javnog ponašanja, načine zabavljanja, ali i na tendencije i kriterije koji vladaju u književnosti, likovnim umjetnostima, glazbi itd.

Na početku 20. stoljeća, u modnim časopisima počele su se pojavljivati fotografije modela, a moda je postajala sve važnija. Razvojem kvalitete tiska i pojavom fotografija u boji, fashion časopisi postali su još popularniji i utjecajniji.

I članovi fotografske udruge Fotogard svojim fotografijama pokazuju svoj stav o fashion industriji i općenito modnom svijetu koji nam sve više nameće pravila i ponašanja i odjevanja.

Izložba će se održati u sklopu manifestacije Art Clubbing unutar koje ćete moći prisustvovati modnoj reviji, fashion performanceu, free facepaintingu i raznim drugim zanimljivostima do ranih jutarnjih sati.

Na izložbi će biti prikazano 30 fotografija različitih autora. Izložbu možete pogledati od 22:00.

No comments yet.