ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Fotogard na 9. Međunarodnom fotosajmu

19.10.2011.

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na druženje na 9. Međunarodnom fotosajamu koji će se održati u subotu 22. listopada 2011. godine od 10h do 16h u Pučkom otvorenom učilištu, Ulica grada Vukovara 68, Zagreb, u organizaciji Udruge Svijet fotografije. Ulaznica je 10 kuna.
.
Fotogard na 9. Međunarodnom fotosajmu
.
Dodatne informacije mogu se naći na adresi www.fotosajam.com.
.
Program predavanja 9. fotosajma:

 • 10:30 – 11:30 – Nove tehnologije: Translucent Mirror tehnologija i elektroničko tražilo, predavač Jadranko Begić.
 • 12:00 – 13:00 – Raspoloživo svjetlo u fotografiji, predavač Vladimir Šimunić.
 • 13:15 – 14:15 – Crno-bijela monochromatska fotografija, dugogodišnji predavač Mladen Biščan iz Fotokluba Zagi-foto, predstavit će vam čarolije i probleme s crno-bijelom fotografijom.
 • 14:30 – 15:30 – Foto session za posjetioce, isprobajte svoje umijeće u radu sa studijskom fluo i flash rasvjetom slikajući modele.
 • .
  Ulaz na predavanja je slobodan, pa ni prethodna najava nije potrebna. Ako i zakasnite na početak, slobodno uđite.
  .
  S prosjekom od oko 1000 posjetitelja i 40 izlagača, zagrebački fotosajam najveći je događaj ovakvog tipa i u ovom dijelu Europe. Po broju izlagača nadmašila nas je samo bečka fotoburza koja ipak ima upola manje posjetitelja. Veći sajmovi ove vrste u Europi su u Bievresu, blizu Pariza i Houtenu u Nizozemskoj.
  .
  Cilj sajma je omogućiti ljubiteljima fotografije da na jednom mjestu prezentiraju, prodaju i razmjenjuju svu fotografsku opremu, od najnovijih modela fotoaparata i studijske rasvjete do starih analognih fotoaparata koje više ne možete naći u redovnoj prodaji. Uz ponuđenu fotoopremu tu su i predavanja i prezentacije koje će se, zbog velikog interesa posjetitelja, održati u dvorani sa 200 sjedećih mjesta.
  .
  Vidimo se na štandu Fotografske udruge Fotogard!
  .

  No comments yet.