ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Foto izazov u Veneciji

11.02.2013.

Gotovo 60 mladih karlovačkih i zagrebačkih fotografa u subotu u noći krenulo je prema Veneciji sa jednim ciljem – fotografirati njezin svaki centimetar. Uz odličnu zabavu i atmosferu putovanja u Veneciji za vrijeme karnevala nije nedostajalo motiva i kadrova.

Foto izazov u Veneciji- gotovo 60 mladi Karlovčana i Zagrepčana sa više od 1.000 fotografija
 
Udruga Izvan fokusa kao popratni program svog glavnog projekta Foto dana mladih organizirala je Foto izazov u Veneciji.

Fotografi koji su sudjelovali napravili su preko 1.000 fotografija Venecije u Karnevalu! Svatko od njih poslao je svojih 5 najboljih, a preko Facebook stranice www.facebook.com/fotodanimladih u tijeku je biranje najbolje fotografije izazova. Najbolja je ona koja skupi najviše lajkova, a kao nagradu autor osvaja jednodnevno putovanje po izboru iz kataloga KA trevel putničke agencije.

Foto izazov u Veneciji Foto izazov u Veneciji Foto izazov u Veneciji Foto izazov u Veneciji

 

„Naš cilj bio je skupiti mlade fotografe, dati im priliku da stvaraju, razmjene iskustvo, da se pokažu te skupe kritike od struke, ali i mladih kolega. Najbolji mogući način da bi se to ostvarilo je kroz zaista jedinstveno foto putovanje koji mladi ne zaboravljaju! Na ovome ne stajemo, proveli smo anketu u kojoj je evidentno da je iduća lokacija Budimpešta ili Rim!“ –ispred udruge Izvan fokusa izjavio je Filip Trezner.

Foto izazov u Veneciji Foto izazov u Veneciji Foto izazov u Veneciji Foto izazov u Veneciji

 

Da su sudionici bili zaista zadovoljni potvrđuje nam Nina Slišković – „Foto izazov u Veneciji je ispunio sva moja očekivanja. Dobra organizacija, sjajna ideja foto izazova i odličan izbor destinacije. Unaprijed se veselim prvom sljedećem sličnom događanju.“

Foto izazov u Veneciji Foto izazov u Veneciji Foto izazov u Veneciji Foto izazov u Veneciji

 
Najbolja fotografija iz Venecije bira se do idućeg ponedjeljka, a izabrati možeš i ti putem Facebook stranice Foto dana mladih. Uz izbor fotografija trenutno su otvorene i prijave za Foto dane mladih koji se od 02. do 05. održavaju u Zadru!

Glasanje za najbolju fotografiju na http://www.facebook.com/fotodanimladih

Više detalja www.fotodanimladih.com.hr

Više o udruzi www.izvanfokusa.hr

No comments yet.