ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Foto dani mladih 2012. u Velom Lošinju

26.03.2012.

Foto dani mladih trodnevno je događanje s natjecateljskim karakterom koje za cilj ima okupiti 20 mladih talentiranih fotografa i modela do 18 godina starosti iz cijele Hrvatske te im omogućiti da tri dana aktivno uče, rade i upoznaju turistički manje poznate lokacije Hrvatske.

Foto dani mladih 2012. u Velom Lošinju


Mladi fotografi i modeli tako imaju prigodu upoznati kulturnu i prirodnu baštinu lokacije na kojoj se nalaze, o fotografiji i poziranju učiti od stručnjaka, ali i svojih vršnjaka. Organizator Lumiere Media Foto dane mladih smatra druženjem koje mladima može omogućiti da na kvalitetan način provedu svoje slobodno vrijeme, da steknu nova iskustva i sklope nova prijateljstva te da nešto nauče pritom se zabavljajući. Izazovi koji su stavljeni pred fotografe i modele odlučuju tko je najbolji fotograf, odnosno model. U dvjema kategorijama, onoj prirodne i onoj kulturne baštine, mladi se natječu za najbolju fotografiju, a radionice, izleti i predavanja nude im teorijska znanja koja mogu praktično primijeniti prilikom natjecanja.

Nakon uspješno održanih Foto dana mladih 2011. u Kutini, Foto dani mladih se ove godine sele na obalu. Održat će se od 28. do 30. travnja u Velom Lošinju, a mladi će fotografi i modeli tamo biti smješteni potpuno besplatno.

Organizatori ističu da treba požuriti s prijavama koje traju do 15. travnja. Više informacija o događanju možete pronaći na internetskoj stranici Foto dana mladih: http://fotodanimladih.com.hr/

No comments yet.