ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Fond nagrada je uvećan!

24.08.2010.

Kako se početak FOTOMARATONA sve više bliži, tako se i fond nagrada sve više povećava. S radošću vas obavještavamo da su sponzori postali informatičko učilište Algebra i svjetski poznata kompanija Epson.
.
3. po redu zagrebački FOTOmaraton
.
Algebra poklanja 3 seta knjiga o fotografiji! Više o knjigama ovdje, a detalje o našem sponzoru pročitajte u nastavku teksta!
.
Učite od najboljih
Izvrsnost u pružanju specijalističke IT edukacije jamče vrhunski stručni predavački kadar. Posebno smo ponosni na tim vodećih hrvatskih IT stručnjaka koji su stalno zaposleni u Algebri ili dolaze iz vodećih hrvatskih IT tvrtki – naših partnera.
.
Algebra – prvi izbor za informatičko obrazovanje
Vodeće smo regionalno informatičko učilište. S više od 35 vrhunski opremljenih učionica prisutni smo u većim hrvatskim gradovima, a mobilnim učionicama pokrivamo svaki kutak regije. Time činimo najveću edukacijsku mrežu u ovom dijelu Europe. Ako govorimo u brojkama, ponosni smo na više od 300 seminara, više od 20 programa obrazovanja s upisom zvanja u radnu knjižicu, 2008. proslavili smo 10 godina, a godišnje školujemo više od 18000 polaznika.
.
Posebno ističemo program obrazovanja Specijalist za digitalnu fotografiju i obradu koji osim upisa zvanja u radnu knjižicu polaznicima daje konkretna znanja u rukovanju digitalnim SLR fotoaparatima. Osim teorijskog znanja polaznici kroz stručno vodstvo predavača i uz korištenje vrhunske opreme našeg partnera Olympusa prolaze kroz 9 tematskih radionica (portretna, modna, glamour, reklamna, snimanje životinja, snimanje prirode, ulična, sportska i macro odnosno stock). Na kraju polaznici putem Adobe Photoshopa uče obraditi snimljene fotografije kako bi nakon cjelokupnog programa stekli znanje koji bi se samostalno mogli upustiti u obavljanje zahtjevnih fotografskih zadataka.
.
Napominjemo i da je ovo jedini program koji se bavi educiranjem budućih fotografa u Republici Hrvatskoj koji podržava Hrvatska udruga fotografa.
.
.
Jako smo sretni što Vam možemo najaviti da je svjetski poznata kompanija Epson također sponzor 3. zagrebačkog fotomaratona. U fond nagrada ulazi njihov pisač Epson Stylus Photo PX700W, a pored toga imat ćemo mogućnost nagraditi i pojedinačno najbolje fotografije sa ispisom većeg formata! Dvadesetak natjecatelja će dobiti jednu od svojih fotografija ispisanu u većem formatu na Epson pisaču. Fotografije će biti odabrane tako što ćemo odabrati 20 fotografija koje su kvalitetom i izvednom odlične, a neće biti nužno da su i ostale fotografije tog natjecatelja jednako visoko ocjenjene.
.

Oznake:

No comments yet.