ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Fall into Fashion Workshop moda na ulicama grada Poreča

06.05.2013.

Uz vodstvo profesionalnih fotografa i modnih stručnjaka, od 26. do 28.04. 2013. održane su edukativne radionice visoke mode i modne fotografije čija je misija da sudionici po zavšetku izađu sa većim i boljim znanjem o modnom svijetu i fotografijama.

Fall into Fashion Workshop moda na ulicama grada Poreča
 
U organizaciji Nenada Šimunića, Kristiana Macinića i Olge Premuž, te s modnom zajednicom Nova Lica kao suorganizatorom, modeli i fotografi iz cijele Hrvatske stjecali su kroz edukativan i praktičan rad vještine potrebne prilikom fotografiranja kao i kulturu ponašanja ispred i iza objektiva na prekrasnim lokacijama grada Poreča.

Fall into Fashion Workshop Fall into Fashion Workshop Fall into Fashion Workshop Fall into Fashion Workshop

 
Zahvaljujući Turističkoj zajednici grada Poreča, Gradu Poreču, Hrvatskoj Obrtničkoj komori i Pučkom otvorenom učilištu Poreč, HRT-radio Pula kao mediskom pokrovitelju, koji su prepoznali značaj i potencijal ovog projekta svi sudionici proveli su tri nezaboravna dana na istarskoj obali u dodiru s modom, ljepotom i fotografijom. Zahvaljujemo i brojnim ostalim sponzorima: Hyundai automobili Auto kuće Košara iz Rovinja koja je olakšala kretanje svim sudionicima, Collage Bar Poreč sa organizacijom after partya, restoran Monte Carlo Vrsar zahvaljujući kojem su svi imali priliku kušati istarske specijalitete te Valamar koji je olakšao provedbu snimanja na prekrasnom otoku Sv. Nikola. Također treba spomenuti logistiku vrijednih članova KAF-a.

Fall into Fashion Workshop Fall into Fashion Workshop Fall into Fashion Workshop Fall into Fashion Workshop

 
Modeli su nosili kreacije vrsne mlade kreatorice Tatjane Pantoš, porečanke afirmirane na najprestižnijim modnim događanjima u Hrvatskoj. Djevojke su svoju ženstvenost i ljepotu pokazale i u odjeći triju mladih studentica Tekstilno tehnološkog fakulteta u Zagrebu koje se kriju iza imena Croatrix, u bijeloj ljetnoj kolekciji Marla Design by Nives Stepinac, ravnim linijama Vanje Veselić iz Zagreba te elegantnoj odjeći, kupaćim kostimima i donjem rublju pariških kreatora iz butika „Paris in Rovinj“ iz Rovinja. Kolekcije je nadopunio unikatni, ručno rađeni nakit Madora by Dora Fanjek. Muški model pozirao je u ležernoj odjeći butika Evolution iz Poreča te svoju buntovnu stranu oživio noseći kreacije zagrebačkog dizajnera Stjepana Ćuke. Kreativne frizure modelima su napravile spretne ruke osoblja frizerskog salona Blondi vlasnice Gordane Palma te frizerskog salona Glamur vlasnice Ingrid Anđelić Kenđelić iz Poreča. Djevojke su se prepustile u ruke stručnjaka te su osim glamuroznih frizura uljepšane i šminkom triju profesionalnih vizažistica: Ive Berišić i Marije Maje Santini iz Rijeke te Željke Šajina iz kozmetičkog salona Lotta iz Pazina.

Fall into Fashion Workshop Fall into Fashion Workshop Fall into Fashion Workshop Fall into Fashion Workshop

 
Tri dana aktivnog rada i dobrog druženja 40-ak sudionika, okrunjena su u nedjelju navečer modnom revijom na porečkom glavnom trgu koju su popratili mještani ali i prvi ovosezonski gosti koji polako pune porečke ulice.

link prema stranicama na facebooku
https://www.facebook.com/pages/Fall-Into-Fashion-Workshop/214307455279491
 
 

No comments yet.