ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Fall into Fashion II workshop

23.04.2012.

Usprkos lošem vremenu, ali zahvaljujući velikom entuzijazmu i profesionalnosti modela i fotografa, ovog se vikenda, u ambijentu prestižne vile Ant u Medulinu, pulskim Monumentima i prostorijama MMC Luka, uspješno održala druga po redu modno-fotografska radionica Fall into Fashion workshop.

Fall into Fashion II workshop


Organizatori Nenad Šimunić i Kristian Macinić, osmislili su ideju o zajedničkoj edukaciji modela i fotografa, koja im pomaže razviti vještine potrebne prilikom fotografiranja te stjecanje samopouzdanja ispred i iza objektiva fotoaparata.

16 fotografa i 15 modela u dva su dana, nakon edukacijskih predavanja, odradili snimanja u više desetaka odjevnih kombinacija, uključujući odjeću za mlade, večernje toalete, intimno rublje te kupaće kostime.

Modne kreacije ustupio je Boutique ‘Alta moda’, Poreč, a za intimno rublje i kupaće kostime pobrinula se ‘Intima Prela’, Poreč. Svoje frizure predstavio je pulski Hair studio Experience Sanje Ivandić, a šminku vizažistica Tina Lordan, također iz Pule.

Podršku cijeloj akciji dali su suorganizatorica Lara Kozliček, Lens media, u području video produkcije, te sponzori jela i pića, Vina Tikel i TUO ‘Placa’, Sv. Lovreč. Kompletnu radionicu zabilježio je službeni fotograf Zoltan Nagy.

Stručnim savjetnima podršku modelima davala je, uz organizatore, Marijana Dabo iz pulske modne agencije ‘Tijara’, dok su objektivi fotografa polaznika uspješno usmjeravani od strane fotografa Nenada Šimunića i Kristiana Macinića.

Posebna zahvala lovrečkom KAF-u, Martini Krepčić, Darku Hrastovčak i Žarku Prce koji su bili zaduženi za logistiku.

Kako je bilo na samoj radionici pogledajte na ovih nekoliko fotografija.

Fall into Fashion II workshop Fall into Fashion II workshop Fall into Fashion II workshop Fall into Fashion II workshop
Fall into Fashion II workshop Fall into Fashion II workshop Fall into Fashion II workshop Fall into Fashion II workshop

S obzirom na veliki interes, a ograničen broj polaznika pojedinačne radionice, organizator najavljuje i treći po redu Fall into Fashion workshop.

No comments yet.