ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

ENELOOP TONOVI I BRRRRZO PUNJENJE!

31.05.2010.

Od 5.lipnja u Hrvatsku nam stižu novi proizvodi – Eneloop Tonovi Limited Edition pakiranje i visoko kvalitetni brzi Eneloop punjač!
.
Eneloop
.
Vrijeme je za uštede, ekonomično i ekološki svjesno ponašanje. Vrijeme je za Eneloop! Jedna standardna Eneloop punjiva baterija može zamijeniti i do 1000 nepunjivih baterija. Ukoliko se svaki tjedan isprazni i ponovno napuni, jednu Eneloop bateriju može se koristiti 19 godina!
.
ENELOOP TONOVI LIMITED – hi-tech punjenje
.
Od sada vaše omiljene punjive baterije možete pronaći u novom praktičnom pakiranju- Eneloop Tonovi je pakiranje od 8 AA Eneloop baterija u različitim bojama. Odlične karakteristike standardnih Eneloop baterija, poput niske razine samopražnjenja, visoke naponske razine i dugog trajanja, još su unaprijeđene. Eneloop Tonove možete puniti do 1500 puta! Praktične boje omogućavaju vam da vrlo lako znate koje baterije ste već upotrijebili, koje idu na punjenje, a koje su pune i spremne za upotrebu. Preporučena maloprodajna cijena je 229,00 kuna.
.
Eneloop baterije
.
Ovim proizvodom Sanyo korporacija želi proširiti upotrebu punjivih baterija širom svijeta, pružajući korisnicima
podršku i sredstvo za usvajanje novog “životnog stila koji podržava ponovnu uporabu i recikliranje”, za razliku od običnog “iskoristi i baci životnog stila” koji se obično veže za proizvode poput baterija.
.
.
NOVI BRZI PUNJAČ Eneloop MQRO6
.
Eneloop punjač Brzi punjač MQRO6 namijenjen je korisnicima koji često pune baterije te im je potrebno kraće vrijeme punjenja. Dolazi s 4 AA Eneloop baterije, a može puniti do 4 AA ili AAA baterije i to svaku bateriju individualno. Dvije AA baterije napuni za manje od 2 sata. Ima zaštitu od prepunjenja baterije, za svaki od 4 kanala za punjenje postoji LED dioda koja svijetli kada puni bateriju, a može se podesiti tako da trepti svaku 1.5 sekundu za regularno punjenje, a svakih 0.5 sekunde za eventualne greške u punjenju. Preporučena maloprodajna cijena je 299,00 kuna.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Eneloop baterija je prva „ready-to-use” punjiva baterija na svijetu. Tehnološki je najnaprednija baterija najvećeg svjetskog proizvođača baterija Sanyo. Zahvaljujući svojim iznimnim svojstvima ona predstavlja kombinaciju najboljih značajki primarnih i punjivih baterija: dugo zadržava kapacitet te je spremna za upotrebu odmah po kupnji („ready-to-use“ svojstvo), a može se koristiti i puniti do 1000 puta. Krajem prošle godine prodaja Eneloop “ready-to-use” baterija na svjetskom tržištu dosegla je brojku od 100 milijuna baterija, od lansiranja Eneloopa u studenom 2005. godine. Osim toga, uživaju image visoko kvalitetnih baterija vrhunskih performansa i dugog vijeka trajanja.
.
Više informacija potražite na www.eneloop.com.hr.
.

Oznake:

No comments yet.