ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

ENELOOP STIL ŽIVOTA – visoke tehnologije i briga o okolišu

06.10.2010.

Sanyo korporacija, proizvođač svjetski popularnih punjivih “ready-to-use” baterija Eneloop, godinama aktivno šalje poruku promjene životnog stila, te svoje vlastite resurse i naprednu tehnologiju koristi kako bi stvarala proizvode koji će utjecati na svijet.
.
ENELOOP STIL ŽIVOTA - visoke tehnologije i briga o okolišu
.
Eneloop punjivim baterijama Sanyo želi proširiti upotrebu punjivih baterija širom svijeta, pružajući korisnicima sredstvo za usvajanje novog “životnog stila koji podržava ponovnu uporabu i recikliranje”, za razliku od običnog “iskoristi i baci životnog stila” koji se obično veže za proizvode poput baterija.
.
Eneloop baterije se proizvode u Japanu, a budući da na police dolaze pune i spremne za upotrebu, odnedavno se pri njihovom punjenju koristi “zelena energija”, čista i obnovljiva
solarna energija! Sama baterija Eneloop je unaprijeđena i po performansama- odnedavno se proizvodi s unaprijeđenim materijalima i novim proizvodnim procesima, a rezultati su:

 • Eneloop baterija se može puniti 1500 puta!
 • Eneloop baterija je spremna za upotrebu i nakon 3 godine!
 • Eneloop baterija je napunjena u skladu s ekološkim
 • .
  Proizvođač Sanyo i brend Eneloop ovime su opet potvrdili status vodeće pozicije “ready-to-use” baterija u svijetu, te superiornost proizvodne tehnologije i znanja.
  .
  Eneloop – All for the Earth. All for life.
  .
  Eneloop baterija je prva „ready-to-use” punjiva baterija na svijetu. Tehnološki je najnaprednija baterija najvećeg svjetskog proizvođača baterija Sanyo. Zahvaljujući svojim iznimnim svojstvima ona predstavlja kombinaciju najboljih značajki primarnih i punjivih baterija: dugo zadržava kapacitet te je spremna za upotrebu odmah po kupnji („ready-to-use“ svojstvo), a može se koristiti i puniti do 1500 puta.
  .
  Novi proizvod, baterija Eneloop Lite
  .
  Eneloop Lite je najnoviji dodatak liniji punjivih baterija Eneloop. Eneloop Lite je idealna za naprave koje koriste manju ili srednju količinu energije, kao što su bežični telefoni i daljinski
  upravljači. Danas su ljudi sve više zainteresirani za punjive baterije. S druge strane korisnici primarnih baterija traže atraktivnu cijenu i kraće vrijeme punjenja. Kako bi zadovoljio te zahtjeve, Sanyo je dodao eneloop lite AA i AAA baterije u svoj punjivi program. I ove su baterije spremne za upotrebu i nakon 3 godine, te imaju izlazni napon od 1,2V. AA “eneloop lite” ima kapacitet od 1000 mAh, a AAA “eneloop lite” ima kapacitet od 600 mAh.
  .
  Vrhunske performanse omogućuju Eneloop bateriji dulje trajanje, nesmetan rad i pri temperaturama ispod 0°C, te rad na višoj naponskoj razini. Jedna Eneloop punjiva baterija može zamijeniti i do 1500 nepunjivih baterija. Ukoliko se svaki tjedan isprazni i ponovno napuni, jednu Eneloop bateriju može se koristiti 28 godina.
  .
  Za više informacija o novim Eneloop proizvodima, pozivamo vas da kontaktirate ovlaštenog distributera za Hrvatsku, tvrtku Neo Orbis.
  .
  www.eneloop.com.hr
  .

  Oznake:

  No comments yet.