ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Elegantni Olympusov dvojac s kompaktnim objektivima

24.02.2013.

Tražite svestran i elegantan fotoaparat koji se uklapa u vaš stil? Za vas su savršeni novi super širokokutni i super tanki Olympusovi fotoaparati iz STYLUS Smart serije: VR-370 i VG-180.

 Elegantni Olympusov dvojac s kompaktnim objektivima - VR-370 i VG-180
 
Moderni VR-370 je kompaktni uperi-i-snimaj fotoaparat kojim je lako rukovati, ali njegov 12.5x optički zoom objektiv i super širokokutne mogućnosti (od 24mm*) vam pružaju puno više od toga. S ovakvim objektivom možete snimati nevjerojatne fotografije i HD filmove jer u kadar možete smjestiti puno više i približiti se još bliže objektu kojeg želite snimati. Sofisticirana Dvostruka stabilizacija slike poništava zamućivanje, a slikama možete dati poseban izgled uz pomoć deset Kreativnih filtara, poput Minijature, uz koju vaš snimak može izgledati poput minijaturnog modela. Za još manju cijenu, dostupan vam je simpatični VG-180 koji dolazi s izvanrednim, 5x širokokutnim optičkim zoom objektivom (26-130mm*). Druge karakteristike koje valja istaknuti su 16-Megapikselni CCD senzor, devet Kreativnih filtara za fotografije i funkcija i-Auto, koja prepoznaje različite vrste scena i automatski odabire najbolje postavke za vaš snimak. VR-370 će biti dostupan od travnja u crnoj, srebrnoj, crvenoj ili plavoj boji, a cijenom pristupačni VG-180 u crvenoj ili crnoj boji.

Super široki svijet


Zahvaljujući elegantnom dizajnu i dobro raspoređenim kontrolama, fotoaparati iz Smart serije oduvijek su privlačili poglede. Uz to vam sada nude snagu zooma i svestranost širokokutnog objektiva. Raspon žarišne duljine od 24-300mm* na fotoaparatu VR-370 nudi vam veliki niz mogućnosti snimanja, bez mijenjanja postavki ili objektiva kao na velikim, puno skupljim fotoaparatima. VR-370 je učinkovit do 24mm* kada želite snimati velike grupe ljudi ili portrete. Slavne spomenike, krajolike, ili prostoriju prepunu djece možete snimiti bez udaljavanja. Isto je i s 12.5x optičkim zoomom. Moći ćete se nevjerojatno približiti objektu koji snimate i dobiti još živopisnije i interesantnije fotografije i filmove. VR-370 je savršen za spontane snimke iz neposredne blizine koje drugi, cijenom pristupačni, kompaktni fotoaparati ne mogu proizvesti. Njegovoj svestranosti pridonose automatske postavke, 16 Megapiksela, veliki broj Kreativnih filtara i Dvostruka stabilizacija slike.

Potrebno je istaknuti još dvije karakteristike koje nisu tipične za ovu seriju. Kompatibilnost s Eye-Fi™ omogućava bežično prebacivanje snimaka na računalo ili Internet putem opcijske Eye-Fi™ kartice. Druga karakteristika je izbočeni metalni rub na prednjoj strani VR-370 uz koji ga je puno lakše izvaditi iz džepa kada ste u žurbi, a i sprečava ispadanje iz ruke.

Fantastične slike u tren oka

Ukoliko kupite lagani, elegantni fotoaparat po niskoj cijeni, kvaliteta slike je obično razočaravajuća. VG-180 je drugačiji. On ima tako dobar objektiv da svaki put možete dobiti izvrsne slike i video zapise sa zvukom u 16-Megapikselnoj rezoluciji. Uz visoko precizni 5x optički zoom slike iz neposredne blizine su oštre poput britve, a širokokutni objektiv koji može odzoomirati do 26mm* savršen je za snimanje grupa ljudi, arhitekture ili krajolika. VG-180 se, baš kao i VR-370, sam brine o postavkama uz pomoć funkcije i-Auto. Ako vam je potrebno veliko uvećanje, zoom možete digitalno povećati od 5x do 20x. Kada snimite fotografije, možete ih urediti uz pomoć devet Kreativnih filtara kako biste dobili posebne efekte. Novi filtar Minijatura pretvara običnu scenu u očaravajući minijaturni svijet naglašavajući kontrast i boje te sužavajući dubinu polja jednim dodirom na gumb. Jednostavno kao i sve ostalo na našim Smart fotoaparatima.

Karakteristike proizvoda:

  • 12.5x super širokokutni optički zoom objektiv (24-300mm*) za jednostavno snimanje širokokutnih snimaka i snimaka iz neposredne blizine
(VG-180: 5x široki optički zoom objektiv 26-130mm*)
  • 720 HD video zapis sa zvukom za snimanje filmova u HD kvaliteti 
(VG-180: VGA video zapis sa zvukom)
  • 16 Megapikselni CCD senzor za filmove, fotografije i ispis u prirodnoj veličini vrhunske kvalitete
  • Dvostruka stabilizacija slike za poništavanje zamućivanja prilikom snimanja objekata koji se brzo kreću (VG-180: Digitalna stabilizacija slike)
  • 3” LCD zaslon u boji (460,000 točaka) za jednostavno kadriranje, pregledavanje i dijeljenje snimaka (VG-180: 2.7” LCD zaslon u boji s 230,000 točaka)
  • 10 Kreativnih filtara za stvaranje posebnih efekata na HD filmovima i/ili fotografijama (VG-180: 9 Kreativnih filtara koji se mogu primijeniti samo na fotografije)
  • Kompatibilnost s Eye-Fi™ karticama za automatsko prebacivanje slika na internetske stranice ili računalo.

 

* Odgovara ekvivalentu na 35mm fotoaparatu
Eye-Fi je zaštitni znak Eye-Fi, Inc.

Specifikacije proizvoda podložne su promjenama bez prethodne najave. Najnovije specifikacije proizvoda potražite na Olympusovoj internetskoj stranici http://www.olympus-europa.com.

Opise funkcija potražite u dodatku na: http://www.olympus-europa.com/corporate/rmt/media/corporate_1/press_release_content/Appendix_EU.pdf

 

Oznake:

No comments yet.