ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Duška Boban – tribina i izložba

28.11.2011.

U utorak, 29. 11. u 19.30 u Kulturnom centru, Dubrava 51,održat će se posljednja ovogodišnja tribina i izložba unutar manifestacije Mjesec fotografije koju će voditi gost predavač magistra grafije Duška Boban.
.
Duška Boban - tribina i izložba
.
Proširena fotografija kao dnevnički zapis, tribina o fotografiji
predavač: Duška Boban, magistra grafike
izložba: Dnevnički zapis: koraci
.
O fotografiji ćemo ovom prilikom razmišljati kao o onoj koja nastaje u koraku sa svakodnevicom, kao dnevnička bilješka osobnih preokupacija, kao trag osobne povijesti u kojoj se može pronaći i slučajni posjetitelj izložbe.
.
Duška Boban pokazat će svoje ‘poglede’ iz bliza i izdaleka na prostor koji je određuje, dočarat će jednim videom poriv koji postavlja prst fotografa na okidač, te nas tijekom svog izlaganja pozvati na neke protekle večere i druženja u svom polju proširene fotografije.
.
O autorici:
Duška Boban diplomirala je 2000. godine na grafičkom smjeru Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu u klasi prof. Ante Kuduza. Od 2008. godine je studentica postdiplomskog studija vizualnih komunikacija pri Akademiji za likovnu umjetnosti i oblikovanje u Ljubljani unutar kojeg se bavim identitetom grada. Aktivna je na polju suvremenoumjetničke prakse i vizualnih komunikacija. Pedaje stručne predmete, od kojih i Fotografiju, u Školi za dizajn, grafiku i održivu gradnju u Splitu. Sa Lukom Duplančićem od 2001. vodi studio za dizajn PROFESIONALCI+.
.
http://www.duskaboban.net/
.

No comments yet.