ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Deset godina rada rada likovne udruge ZADART

26.04.2010.

U Muzeju antičkog stakla u Zadru u tijeku je izložba fotografija članova ‘Zadart fotogrupe’, a biti će predstavljena i monografija.
.
Deset godina rada rada likovne udruge ZADART
.
Izložba se održava povodom deset godišnjice udruge ‘Zadart‘. Kroz ovu udrugu prošlo je četrdesetak slikara, grafičara, dizajnera, kipara i fotografa, a danas je oko tridesetak stalno aktivnih članova, koji svojim uspjesima svakodnevno potvrđuju da umjetnici ‘Zadart‘-a kreiraju suvremenu likovnu scenu, ne samo u Zadru već i u Hrvatskoj.
.
U Gradskoj loži možete pogledati slikarske radove članova ‘Zadart‘-a, dok će’ Zadart fotogrupa‘ svoje radove izložiti u Muzeju antičkog stakla.
.
‘Zadart fotogrupa’ okuplja neke od ponajboljih zadarskih i hrvatskih profesionalnih i amaterskih fotografa. Većina njih iza sebe ima niz samostalnih i skupnih izložbi, te objavljivanje fotografija u časopisima (National Geographic, Gea) ‘Zadart‘ fotogrupa je osmišljena radi promicanja fotografske kulture i zajedničkog izlaganja kako galerijskog tipa tako i onog na alternativnim lokacijama.
.

No comments yet.