ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Dan otvorenih vrata Fotokluba Čakovec!

25.05.2015.

Pozivamo vas da nas u subotu, 30. svibnja u vremenu od 9 do 18 sati posjetite na u atriju zgrade Scheier te Cafe baru Soho, u samom centru Čakovca gdje ćemo u sklopu manifestacije “Dani otvorenih vrata udruga” predstaviti mnogobrojne aktivnosti fotokluba.

Dan otvorenih vrata Fotokluba Čakovec!
 

– info pult, pitajte nas što god vas zanima o fotoklubu, o vašem fotoaparatu ili možda o nekoj vašoj fotografiji

– predstavljanje međunarodne suradnje, izložbi i suradnje s drugim fotoklubovima, pogledajte gdje smo sve bili i sa kime smo se sve družili

– predstavljanje knjiga „Promišljati fotografski“ i „Kod fotografske slike“, znate li da smo jedini fotoklub u ovom dijelu Europe koji je samostalno izdao čak dvije knjige namjenjene učenju fotografije? Dođite, prolistajte knjige, porazgovarajte s autorom

– predstavljanje radionica – upoznajte se sa programom naših radionica namjenjenih početnicima i naprednijima

– predstavljanje članova FKČK – pogledajte radove naših članova

– predstavljanje makro fotografije – Petar “Sharpeye” Sabol, autor nagrađen na mnogim svjetskim salonima fotografije upoznat će nas sa svojom opremom i fotografiranjem malog svijeta u vremenu od 17h!

– predstavljanje podvodne fotografije – Nikola Hrženjak, autor nagrađen na natjecanjima za podvodnu fotografiju, počinje u 16h!

– projekt LICA Davora Žerjava, kreće od 16h! Dođite i stavite svoje lice uz sva dosadašnja!

– radionica izrade camere obscure od kutije šibica, 8 polaznika u dvije grupe, prijavite se! Prva grupa kreće od 9h a iduća u 13h!

– predstavljanje rada u crnoj komori, što sve treba za razvijanje crno bijelih filmova i fotografija, od 9 do 13 h.

– foto šetnja, uzmimo fotoaparate, mobitele ili bilo što u ruke i krenimo na šetnju centrom grada i perivojem Zrinskih uz razgovor o fotografiji! U fotošetnju ćemo krenuti pred kraj dana.

Pozivamo vas da nas obiđete i upoznate se sa našim aktivnostima!

No comments yet.