ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Cres Photo Workshop Adventures

15.07.2013.

Kroz prvu fotografsku radionicu na otoku Cresu, otvara se novi oblik edukacije kroz avanturizam na područjima jugoistočne Europe. Prvo druženje kroz SEE mrežu biti će Cres Photo Workshop Adventures radionica, zakazana za početak rujna. Kako se datumi približavaju, i mjesta pune, pogledajte što nudimo i dođite vidjeti što je toliko posebno na otoku Cresu u Hrvatskoj.

Cres Photo Workshop Adventures
 

Svaki dan uključuje terenski izlet tijekom kojeg možete oštriti svoja znanja, kao i iskusiti magičnost ovog otoka. Večeri su rezervirane za preglede radova, ali i za gastronomske užitke iz lokalne kuhinje.

TEHNIČKI UVJETI

Radni jezik je engleski. Potreban digitalni fotoaparat, napredni amaterski ili profesionalni, kao i laptop s programima za uređivanje fotografija. Stativi i slična oprema su opcionalni, ukoliko ju možete nositi.

SMJEŠTAJ

Smještaj će biti u apartmanima, pa cijena radionice uključuje noćenja na bazi jedne osobe/krevetu s jednom kupaonom i tušom na dvije osobe.

OBROCI

Obroci su također uključeni. Doručak na lokaciji smještaja, ručak i večer u restoranima ili domaćoj kuhinji. Posebni meniji za vegetarijance ili za druge dijetarne potrebe.

Više informacija o ovoj radionici ali i o ostalim aktivnostima pogledajte na http://seeworkshops.com/hr/

 

No comments yet.