ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Canon dani otvorenih vrata

08.12.2010.

Kodak centar i Anigota.hr u suradnji sa Alfa filmom pozivaju vas na Canon dane otvorenih vrata u petak i subotu, 10. i 11. prosinca 2010. od 10:00 do 16:00 koji će se održati u profesionalnom studiju Alfa film, Beštaki 2, Adamovec, 10363 Belovar.
.
Canon dani otvorenih vrata
.
Dragi kolege profesionalni i napredni amaterski fotografi i snimatelji i članovi Canon PRO CLUB-a,
.
Naše poduzeće, kao ekskluzivni distributer Canon PRO foto i video proizvoda uz sudjelovanje anigota.hr maloprodajnih dućana Canon profesionalnih foto i video proizvoda i u suradnji s Canonom, pozivamo vas na manifestaciju „Canon Dani otvorenih vrata“, koji će se održati 10. i 11. prosinca, 2010., u vremenu od 10:00-16:00, gdje ćemo vam predstaviti profesionalne novitete kao i cijelu liniju profesionalnih Canon EF L objektiva koji su neizostavan pribor skoro svakog profesionalnog i naprednog amaterskog fotografa u Hrvatskoj.
.
Predstavljanje Canon noviteta i ostale postojeće opreme održati će se u Adamovcu, u profesionalnom studiju Alfa Filma, vjerojatno najvećem fotografskom i video studiju u našoj regiji u potpunosti opremljenog i za najteže profesionalne zadatke koje fotografska i video produkcija može zahtijevati. Zahvaljujući već poznatom renomeu Alfa Filma i njegovih djelatnika, vjerujemo da tijekom prezentacija neće nedostajati bogatog popratnog sadržaja kao i modela koji će biti na raspolaganju za što bolje testiranje proizvoda.
.
Tijekom događanja, profesionalni fotografi i snimatelji učlanjeni u Canon PRO CLUB, kao i ostali nazočni profesionalni i napredni amaterski fotografi i snimatelji, biti ćete u mogućnosti testirati fotografske i video mogućnosti Canon EOS fotoaparata i pripadajućih profesionalnih objektiva vrhunske L kvalitete u studijskim uvjetima, te uz opuštenu atmosferu, piće i zakusku porazgovarati s Canon stručnjacima u svezi svih pitanja o profesionalnim Canon fotografskim i video proizvodima.
.
Poseban gost događanja u petak, 10. prosinca 2010. je gospodin Ferenc Torok, voditelj Canon PRO CLUB-a za Canon CEE regiju, koji će tijekom događanja biti na usluzi za sva vaša pitanja, tehničke i ostale informacije kao i za savjete za svakodnevni rad s vašom profesionalnom Canon opremom. Tijekom toga dana imamo priliku predstaviti par noviteta koji još nisu u proizvodnji, ali vjerujemo da će i vaše iskustvo pridonijeti završnoj kvaliteti finalnih proizvoda koje očekujemo tijekom proljeća 2011. Od predmetnih modela navest ćemo samo neka ekskluzivna kao što su najnoviji „Fish eye“ zum 8-15 mm, novi 75-300L, 300L, kao i nove profesionalne video kamere XF serije 100 i 300.
.
Dodatno, svi pozvani profesionalni i napredni amaterski fotografi i snimatelji biti će u mogućnosti u ugodnoj atmosferi koristiti se studijem i pomoćnim rekvizitima našeg domaćina, Alfa Filma, te dogovoriti suradnju u mogućem najmu jednog od dostupnih Da bi sadržaj i druženje bili potpuni, uz bogatu okrjepu hranom i pićima, domaćin događanja Alfa Film organizirao je i nazočnost ženskih modela i rekvizita koje ćete tijekom vašeg boravka moći snimiti vlastitom Canon opremom ili probnim primjercima Canon fotoaparata i objektiva bez kojih provjera vrhunskih karakteristika Canon fotografske opreme ne bi mogla doći do potpunog izražaja.
.
Kako bi vaš boravak bio što pomnije isplaniran, molimo vas da nam hitno potvrdite vaš dolazak uz pretpostavljeno vrijeme vašeg dolaska na naš e-mail canon-pro-support@kodak-centar.hr ili na mobilni broj 098/212648. Do Adamovca, gdje se nalaze profesionalni studiji Alfa Filma, dolazi se vrlo jednostavno preko Sesveta „starom Zelinskom cestom“ osobnim vozilima ili gradskim prijevozom (cjelodnevna autobusna linija ZET-a br. 272, Dubec-Sesvete-Moravče). U nastavku pogledajte kartu za lakše snalaženje pri dolasku.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
Program:
Petak, 10. prosinac, 2010, 10:00-16:00
– predstavljanje Canon fotografskih proizvoda: Canon EOS1DMKIV, EOS7D, EOS5DMKII, EOS60D, EOS550D, EOS 500D, EOS450D, Canon EF-L, TS-E i ostali profesionalni Canon objektivi i ostala oprema
– predstavljanje PIXMA 9500 Mark II profesionalnog fotografskog pisača
– ekskluzivno europsko predstavljanje budućih fotografskih i video noviteta EF8-15L „fish-eye“ zum, 75-300IS L, 300IS L, XF105 i XF305 video kamere
.
Subota, 11. prosinac, 2010, 10:00-16:00
– predstavljanje Canon fotografskih proizvoda: Canon EOS1DMKIV, EOS7D, EOS5DMKII, EOS60D, EOS550D, EOS 500D, EOS450D, Canon EF-L, TS-E i ostali profesionalni Canon objektivi i ostala oprema
– predstavljanje PIXMA 9500 Mark II profesionalnog fotografskog pisača
.
Tijekom događanja za vas je na raspolaganju i predstavnik Canon foto i video servisa za Hrvatsku, s kojim možete razgovarati o bilo kojem pitanju iz domene održavanja ili servisiranja vaše Canon fotografske ili video opreme.
.
Kao zagrijavanje za predstojeće Canon dane otvorenih vrata molimo vas da pogledate atmosferu prvog ovogodišnjeg proljetnog druženja:
.

.
Veselimo se vašem dolasku i zajedničkom druženju!
.
Za Canon PRO team
.
Zoran Osrečak
.

No comments yet.