ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

BEST OF HASSELBLAD MASTERS u Sisku

26.11.2010.

Pozivamo Vas na otvorenje izložbe “Best of Hasselblad Masters” u ponedjeljak 29. studenog 2010. u 19 sati u Foto galeriji Siscia Obscura. Hasselblad Masters Award je najprestižnija nagrada fotografske industrije. Po prvi put u Sisku moći će se pogledati odabir vrhunskih fotografija finalista natječaja Hasselblad Masters 2007. i 2008. godine pod nazivom “Best of Hasselblad Masters”.
.
BEST OF HASSELBLAD MASTERS u Sisku
.
Izložbu sačinjavaju djela dvadesetak autora među kojima su i: August Bradley, Domonique Amphonesinh, Hans Strand, Kevin Then, Marco Grob, Stuart Weston, Victor Billy Hells.
.
Iako su autori i njihove fotografije potpuno različiti: mladi, stari, sa istoka, sa zapada, klasičari, eksperimentalisti, modernisti i futuristi, vjerojatno im je samo jedno zajedničko – majstori su koji fotografijom oduševljavaju na prvi pogled i koriste Hasselblad opremu.
.
Kompanija Hasselblad ustupila je svom predstavniku u Hrvatskoj – firmi I&I d.o.o. iz Zagreba, fotografije u digitalnom obliku, a I&I d.o.o. je u suradnji s zagrebačkim print studijom Art-Jus, isprintao povećanja (150x100cm) na vrhunskom ink-jet fotografskom papiru kompanije Hahnemühle i obavio ostalu tehničku opremu (okviri, pozadine i sl.).
.

.
.
.
.
.
.
.
.

  1. Pogledao u Zagrebu. Vrijedi pogledati. Da imam vremena došao bi u u Sisak.

    Komentar by Željko — studeni 26, 2010 @ 11:31 pm