ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Asian Madness u Pointu

13.08.2014.

Modna zajednica “Nova Lica” po četvrti put je udružila kreativne snage sa svojim članovima na međunarodnom modnom fotografskom eventu “Asian Madness”.

Asian Madness u Pointu
 
Tematika novog Madness projekta je bila kultura dalekog istoka – Japana i Kine, a inspiraciju smo crpili iz japanske i kineske kinematografije, kostimografinje i modnog dizajna te specifičnih ideala ljepote i odnosa prema tijelu.

Kako bi ostvarili “Asian Madness” priču i ponovili uspjeh prošlog eventa, okupili smo na jednom mjestu 40 sudionika iz cijele Hrvatske i 20 azijskih fotografa sa Taiwana. Uz podršku brojnih sponzora, kreativaca i modela proveli smo divan dan u Point Shopping Centru i uživali u duhu, bojama i okusima daleke Azije.

Kako je bilo na ovom događaju pogledajte u videu

 
MADNESS EVENTI
„Madness“ projekti, u organizaciji modne zajednice NovaLica.com, jedini su hrvatski edukacijsko–kreativni fashion eventi, koji okupljaju pripadnike modne industrije, profesionalce i amatere, u širenju znanja, stjecanju praktičnog iskustva i razvoju kreativnosti.

Madness eventi Novih Lica sinonim su za suradnju i druženje kreativnih pojedinaca gdje se uz trud, rad i pozitivnu energiju svaki put iznova dokazuje izuzetna moć zajedništva u ostvarenju kreativnih projekata.

O NOVALICA.COM
Novalica.com su modna zajednica koja na području regije povezuje nova lica i profesionalne kreativce s modelima, agencijama, fotografima, dizajnerima i ostalim pripadnicima modne, filmske i reklamne industrije. Vlastitim projektima omogućavaju stjecanje iskustva, nadopunjavanja portfolija i stvaranja poznanstva. Podržavaju i promoviraju suradnje članova te nude ostvarivanje projekta koje samostalno ne mogu realizirati. Trenutačno zajednica ima oko tri tisuće registriranih članova iz modne industrija.

No comments yet.