ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

ART MADNESS by Nova Lica

30.10.2013.

U nedjelju 6.10., u dojmljivom ambijentu hotela Esplanada u Zagrebu, održan je treći u nizu prepoznatljivih foto evenata u organizaciji Novih Lica. Modna zajednica Nova Lica svaka tri mjeseca organizira Madness fashion event.


 
Radi se o  projektu kojem je cilj na jednom mjestu okupiti veliki broj kreativaca iz modne industrije (fotografa, modela, dizajnera, frizera, vizažista, stilista… itd.). Ovog se puta dio članova okupio na fotografsko-modnom događaju inspiriranom filmom „Veliki Gatsby“.

Pod nazivom Art Madness, po art deco stilu kojim je odisalo snimanje, event je okupio tridesetak kreativnih pojedinaca. Kroz cjelodnevno druženje i suradnju pokazali su svoje umijeće i kreativnost. Sedam djevojaka, u svečanim hanjinama iz Studija vjenčanica Sposata i četiri mladića, elegantno dotjeranih u Di Caprio by Varteks odijelima, poziralo je pred fotografima iz cijele Hrvatske.

Iza objektiva stajalo je sedmero fotografa: Valentina Balgavi iz Karlovca, Paula Grubiša iz Splita, Isabella Petrijevčanin iz Osijeka, Lucija Tatarević iz Bilja, Jasmina Cvenić Jovinac iz Ladimirevaca, Krešimir Šibalić iz Zagreba i Denis Butorac iz Virovitice.

Za kosu djevojaka pobrinuo se Mario Vidaček iz frizerskog salona VIDA Hairdressing koji je svojom vještinom oživio frizure iz 20ih godina prošlog stoljeća. Za muške modele bila zadužena mlada frizerka s već mnogo staža u modnim snimanjima: Carla Crue. Ugođaju su pridonijeli i autentični modni detalji: torbice, šeširi, kopče, broševi i nakit iz Vintage studija Izi vlasnice Zdenke Trnski. Make up potpisuju vizažistice Romana Tralić Petrinec i Antonija Novosel.

U reprezentativnom prostoru, uz dobro raspoloženje i timski rad,  cvijeće cvjećarnice Pollak, macarons kolačiće slastičarnice Amelie i ukusan ručak iz Patto Gusto restorana, kreirano je tristotinjak bezvremenskih fotografija. Zahvaljujući Fotogardu, snimljen je i video koji će vam približiti atmosferu i emocije s eventa.

Pridružite se Novim Licima, sudjelujte u sljedećem Madnessu početkom 2014. godine i osjetite energiju kreativnosti i zajedništva!

No comments yet.