ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Anna Gaspotić – Ivan

10.10.2012.

U subotu, 13. listopada, u 20h u Sax Baru u Puli održat će se otvorenje samostalne izložbe autorice Anne Gaspotić pod nazivom ‘Ivan’. Fotografije su rađene tehnikom koju je autorica koristila po prvi put i nigdje još nisu bile izložene.

Anna Gaspotić - Ivan

‘Ivan’, kao što su neki pogađali, nije skraćenica, niti neki bivši dečko ili simpatija… :)

Ova izložba ima za autoricu sentimentalnu vrijednost i sve je obavijeno velom tajne radi većeg efekta iznenađenja.

Autorica će na otvorenju objasniti tko je Ivan, što to znači za nju i koja je povezanost Ivana sa fotografijama.

Autorica za svoju izložbu kaže: ‘Unutar nesavršenstva se uvijek krije ljepota, samo je treba primijetiti. Ivan je prošlost, sadašnjost… Ivan je… ljubav!’

Ako vas zanima saznati više posjetiti Sax bar 13.10 u 20h

Anna Gaspotić rođena je 1985. Godine u Puli. Uvijek ju je interesirala fotografija al se ozbiljnije počela baviti njome prije 2 godine. U sklopu udruge ljubitelja fotografije “Format” iz Pule je sudjelovala u mnogim skupnim izložbama i organizirala tematske izložbe. Završila je tečaj fotografije u udruzi “Format”, te program obrazovanja Specijalist za digitalnu fotografiju i obradu u učilištu Algebra. Osvojila je nekoliko nagrada za najbolje fotografije od kojih bi izdvojila 1. nagradu za najbolju fotografiju na natječaju “Grad u objektivu bez automobila” (2009.). Bila je pohvaljena za fotografiju u slobodnoj temi na Photodaysima u Rovinju (2010.), sudjelovala je na izložbi Photodistorzija u Poreču (2011.), te bila finalistica na biennalu hrvatske mlade fotografije u Zadru (2011.)
Iako je radila kao predavačica fotografije, te fotoreporter (Pixsell), ipak najviše voli raditi za sebe te fotografirati ljude i snimati konceptualnu fotografiju.

No comments yet.