ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Algebrini polaznici fotkaju na sve strane

04.11.2010.

Polaznici programa obrazovanja Specijalist za digitalnu fotografiju i obradu u Zagrebu već su završili sa svojim radionicama i obradom snimljih fotografija u Photoshopu, dok se u Puli i Zadru tek zahuktavaju fotografirajući i izvršavajući kreativne zadatke.
.
Algebrini polaznici fotkaju na sve strane
.
Nakon gotovo dva mjeseca intenzivnog programa pod vodstvom Gorana Matoševića sa mnoštvom predavanja i foto radionica, polaznici u Zagrebu završili su i sa obradom snimljenih fotografija pod vodstvom Gorana Obrovca. Uz obradu u Photoshopu, polaznici su se upoznali i sa ispisom svojih fotografija na Epson pisačima koje im je kroz jedno predavanje omogućilo predstavništvo Epsona. Kako je bilo na terenu i što su sve polaznici snimali možete pogledati u ovih par primjera.
.

.
U studiju DE FACTO polaznici su se učili raditi sa studijskom rasvjetom snimajući modele za portretnu, modnu i reklamnu radionicu. Glamour radionicu polaznici su odradili klubu Piranha, dok su sportsku radionicu napravili na košarkaškoj utakmici KK Zagreba. Dobru suradnju Algebra je ponovila sa zagrebačkim ZOO vrtom gdje su polaznici učili fotografirati životinje, a uz svoju opremu dobro im je došla i pomoć firme Bratulić koja ih je opskrbila dodatnim objaktivima i stativima. U parku Maksimir polaznici su se natjecali za najbolju poziciju za snimanje prirode i pejzaža. Za uličnu i reportažnu radionicu polaznici su prošli gotovo cijeli centar grada kako bi izvršili unaprijed zadane zadatke, a sve pod budnim okom predavača Gorana Matoševića. Kapljice vode “lovili” su svojim fotoaparatima na Lastolite – Cubelite™ Light stolu.
.
U Puli i Zadru polaznici prolaze kroz slične “torture”, samo uz drugačije aktere. Tako u Puli snimaju svijet pod morem u Aquariumu, umjesto košarke pokušavaju uloviti pokrete ritmičkih gimnastičarki…. U Zadru se “zabavljaju” na farmi tovara, a akciju će snimati na nogometnoj utakmici NK Zadra.
.
HUF preporuka
.
.
.
.
..

 1. To su moji polaznici…ponosan sam na vas…(-;

  Komentar by goran — studeni 6, 2010 @ 11:12 am

 2. Hvala Gorane, fotke su odlične! Pozdrav :)

  Komentar by Ivan — studeni 7, 2010 @ 9:19 am

 3. Puno hvala na prenesenom znanju. Mi smo ponosni na tebe pa onda na sebe same, pa na sva nas skupa zajedno ;)

  Komentar by Vanja — studeni 7, 2010 @ 3:36 pm

 4. Dobro svjetlo i lijepi pozdrav novoj Zagrebačkoj grupi !

  Komentar by Željko — siječanj 19, 2011 @ 4:08 pm