ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Algebri polaznici završili sa foto radionicama u Zagrebu

06.07.2010.

Nakon zanimljivih tema na foto radionicama i prikazane kreativnosti u rješavanju zadataka, polaznici programa obrazovanja Specijalist za digitalnu fotografiju i obradu u Zagrebu kreću sa obradom svojih fotografija u Photoshopu.
.
Algebri polaznici završili sa foto radionicama u Zagrebu
.
Nakon malo više od mjesec dana intenzivnog programa pod vodstvom Gorana Matoševića sa mnoštvom predavanja i foto radionica, polaznici u Zagrebu kreću sa obrađivanjem snimljenih materijala u Adobe Photoshopu. No prije nego se krenu “igrati” pogledajte što su sve radili na foto radionicama.
.

.
U studiju DE FACTO polaznici su se učili raditi sa studijskom rasvjetom snimajući modele za portretnu, glamour i reklamnu radionicu. Modnu radionicu polaznici su odradili na jezeru Bundek, dok su sportsku radionicu napravili na atletskom GRAND PRIX mitingu održanom na stadionu na Sveticama. Dobru suradnju Algebra je potvrdila i za zagrebačkim ZOO vrtom gdje su polaznici učili fotografirati životinje, a u parku Maximir tražili su najbolju moguću poziciju za snimanje prirode i pejzaža. Za uličnu i reportažnu radionicu polaznici su prošli gotovo cijeli centar grada kako bi izvršili unaprijed zadane zadatke, a sve pod budnim okom predavača Gorana Matoševića.
.
HUF preporuka
.
.
.
.
..

  1. bravo mi! :)

    Komentar by Zdenko — srpanj 9, 2010 @ 4:42 pm

  2. Vesela ekipica :)

    Komentar by Borna — srpanj 13, 2010 @ 4:21 pm