ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Algebra, POC i RNB Confusion organiziraju foto/video natječaj i ski party

08.11.2011.

Učilište Algebra, POC, RNB Confusion i portal Skijanje.hr pozivaju vas na ski party i foto/video natječaj povodom otvorenja sezone zimskih sportova.
.
Algebra, POC i RNB Confusion organiziraju foto/video natječaj i ski party
.
Domaćin ovog multimedijskog događanja, klub Mansion na zagrebačkom Jarunu pobrinut će se da u srijedu 16. studenog 2011. uživate u r&b ritmovima DJ-eva Zrne, Em Bee i Sheke, besplatnim rakijama, foto sessionima i atraktivnim nastupima plesne skupine ‘Space Cookies’.
.
Foto i video radionice pod stručnom palicom Algebrinih mentora započinju u 20:30 sati te će se održavati na tri tematska punkta u klubu Mansion sve do 22:30. Dva punkta rezervirana su za POC Race manekenke koje će u profesionalnim studijskim uvjetima demonstrirati POC, VIST i MICO sportsko donje rublje pred vašim objektivima. Treći set rezerviran je za nastup skupine ‘Space Cookies’ u POC Body Armor plesnom nastupu gdje će snimatelji i fotografi imati zadatak uhvatiti najbolje detalje pokreta. Algebra, POC i Mansion pozivaju sve zainteresirane foto i video entuzijaste da se uključe u snimateljske sessione koji najboljim sudionicima donose iznimno atraktivne nagrade – skijaški vikend za dvije osobe na otvorenju sezone, POC i MICO sportsku odjeću, školovanje za digitalne fotografe ili video producente u Algebri…
.
‘Drago mi je da ćemo ponovno spojiti edukaciju, zabavu, ples i clubbing. Prošla radionica u Mansion-u na RNB Confusion programu pokazala je kako su ovakvi neobični spojevi dobitna kombinacija, kako za publiku, tako i za struku ali i za sve znatiželjnike’, rekao nam je Adnan Mehmedović, PR kluba Mansion, prilikom najave ovog događanja.
.
Mole se sudionici da svakako ponesu svoju opremu, dok će organizatori osigurati sve ostalo – cjelovečernju zabavu i nagrade, uz asistenciju foto/video profesionalaca, plesačica i konobara, specijalno opremljenih da odvoze slalom između rasplesanih gostiju.
.
Po završetku radionica, foto kandidati će odmah na licu mjesta predati svoje odabrane uratke dok će stručni žiri sastavljen od predstavnika Algebre, POC-a, Epsona i portala Skijanje.hr odabrati pobjednike te ih proglasiti u ponoć. Uz same nagrade, Epson je osigurao ispis 30 najboljih fotografija većeg formata, koje će biti dio izložbe na sljedećem multimedijskom događanju i u prostorima Algebre u Zagrebu. Video entuzijasti, koji trebaju dodatno vrijeme za montažu spotova, imat će mogućnost predati svoje radove do 30. siječnja 2012. kada će biti odabrani ovogodišnji pobjednici.
.
Hrvoje Balen, član uprave Algebre komentirao je sljedeće: ‘Digitalna fotografija i video montaža potpomognute osobnim računalima uzimaju sve veći zamah, ali sama tehnologija, bez znanja i prikladnih tema za snimanje, ne stvaraju profesionalca od entuzijasta. Upravo zbog toga se trudimo svim našim polaznicima osigurati praktične radionice koje su omogućile već stotinama polaznika da steknu vještine kojima stvaraju atraktivni sadržaj za Internet, televiziju i druge medije.’
.
Upad na jedino klupsko otvorenje skijaške sezone i multimedijske radionice u potpunosti je slobodno za goste te vas pozivamo da 16. studenog 2011. dođete uživati u svojoj porciji snježne atmosfere. Zabava i jedinstvena ponuda pića zagarantirani su do sitnih jutarnjih sati. Besplatno se akreditirajte za sudjelovanje u radionicama i borbi za atraktivne nagrade na http://www.algebra.hr/akreditirajme
.
POC (www.pocski.com) je švedska tvrtka stvorena na temeljima snažne poslovne misije: ‘Mi želimo napraviti sve što je moguće kako bismo spasili živote te smanjili posljedice nesreća za sportaše koji prkose gravitaciji’. Tu misiju ostvaruju nanovo otkrivajući što zapravo znači osobna zaštita. POC je na brojne načine već postavio nove standarde kada je riječ o tehničkim rješenjima, izgradnji, kombiniranju materijala te samoj proizvodnji i razvijanju proizvoda, a što je u konačnici dovelo do toga da su stvorili patentirana rješenja koja poboljšavaju stupanj zaštite. Zaštitna lica ovog brenda su Bode Miller, Julia Mancuso, Maria Pietila Holmner, Andre Myhrer, Mathias Hargin i mnogi drugi.
.
Algebra (www.algebra.hr) je vodeće hrvatsko i regionalno informatičko učilište s više od 35 vrhunski opremljenih učionica, širom Hrvatske i BIH. Naše poslovanje temelji se na kontinuiranom ulaganju u nastavne programe, predavački kadar i njihovo stručno usavršavanje te ukupno poboljšanje kvalitete usluge. Kroz proteklih 13 godina postojanja postali smo najznačajniji regionalni edukacijski partner tvrtki Microsoft, Cisco, Adobe, Autodesk, ECDL, Apple, VMware, EC-Council te dosegli godišnju brojku od 18.000 polaznika seminara i programa obrazovanja. Algebra je dobitnik mnogobrojnih priznanja poput ‘Learning Partner of the Year’ (Autodesk, Microsoft, ECDL), dok je naš predsjednik uprave nagrađen 2007. godine nagradom ‘Mladi manager godine’, no posebno smo ponosni na priznanje ‘Tvrtka prijatelj obitelji’ koje nam je 2009. godine uručilo Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.
.
RNB Confusion (www.rnb-confusion.com) jedan je od vodećih hrvatskih klupskih brendova koji već osam godina bez stanke, svaku srijedu okuplja i do 2.000 fanova u zagrebačkom klubu Mansion (ex Piranha). Od 2004. godine RNB Confusion prelazi granice Hrvatske te svojim konceptom osvaja i druge gradove susjednih država: Beograd, Skopje, Ljubljana, Sarajevo i dr. Mnogi sadašnji afirmirani izvođači svoje prve nastupe zabilježili su na pozornici RNB Confusion-a ili kroz godine bili redovni gosti popularne srijede: Bolesna braća, Connect, Elemental, TBF, Edo Maajka, VIP, Ivana i Marija Husar, XL, Ivana Kindl, Nina Badrić, Sandra Berković, Ivan Vukušić i dr. Uz domaću scenu, RNB Confusion je ugostio više puta bogato nagrađivane strane izvođače kao što su: Montell Jordan (Grammy Awarded), MC Chocolate Thai (USA), Blackstreet (Grammy Awarded), Horace Brown (Grammy Awarded), IvyChanell (UK Top soul artist), Nina Sky (Billboard 1), Onyx, DJ ShorteeBlitz (Moby Awarded), Dj Redz (Sony BMG), DJ CLK (MTV resident DJ).
.

No comments yet.