ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Akciju zabilježi i od droge bježi!

06.10.2010.

U okviru promotivne akcije “Bježi!Via!” – kampanje protiv bolesti ovisnosti, Kabinet župana Istarske županije objavljuje Natječaj za izbor najbolje fotografije u borbi protiv ovisnosti pod nazivom: “Akciju zabilježi i od droge bježi!”
.
Akciju zabilježi i od droge bježi!
.
Ovogodišnja akcija Bježi!Via! donosi priliku svim mladima koji se bave fotografiranjem da pošalju svoju fotografiju s temom «sport i sportske aktivnosti» na natječaj.
.
Zabilježi svoj sportski trenutak ili svojih prijatelja? Bježi!Via! te poziva da do 15.studenog 2010. prijaviš svoje radove kojima je tema zdrav život ili borba protiv ovisnosti na natječaj “Akciju zabilježi i od droge bježi!” i osvojiš vrijedne nagrade.
.
Ovaj slogan kampanje protiv bolesti ovisnosti «Bježi!Via!» u 2010. godini poticaj je pojedincima, grupama, udrugama i institucijama u čijem okviru djeluju djeca i mladi da organiziraju niz aktivnosti, kako bi djecu i mlade educirali o problemu ovisnosti i štetnosti eksperimentiranja s opojnim drogama te potakli mlade ljude pravilnom odabiru zdravih stilova života.
.
1. UVJETI
.
Na Natječaju mogu sudjelovati učenici sedmih i osmih razreda osnovnih škola, učenici srednjih škola te studenti s područja Istarske županije koji se bave fotografijom pojedinačno ili organizirano te u sklopu ovog Natječaja prijavljuju fotografiju na temu borbe protiv ovisnosti.
Svaka bi fotografija trebala afirmirati sportski život, pozitivna stremljenja, odabir zdravih stilova života kod mladih.
Svaki autor može na Natječaj prijaviti neograničen broj fotografija.
.
2. IZBOR RADOVA
.
Prijavljene radove vrednovati će Stručno povjerenstvo Istarske županije. Sud Povjerenstva temeljit će se na spoznajnim i stvaralačkim mogućnostima određene dobi, a prosudba radova na postignutoj razini originalnosti i izražajnosti.
.
3. NAGRADE
.
Za nagrađene radove dodjeljuju se slijedeće nagrade:
.
1. nagrada – fotoaparat u višem cjenovnom razredu
2.nagrada – fotoaparat
3.nagrada – tromjesečni tečaj fotografije
.
– poklon paketi BJEŽI!/VIA!
.
Sve pristigli radovi bit će predstavljeni na retrospektivnoj izložbi uz nazočnost autora.
.
Sve nagrađene fotografije biti će predstavljene na web stranicama www.bjezi-via.com i u ostalim medijima.
.
4. ROK ZA PREDAJU I NAČIN DOSTAVE RADOVA
.
Radovi se prijavljuju od 15.svibnja do 15.studenog 2010. godine, putem mejla na adresu fotkaj@bjezi-via.com s naznakom za Natječaj
.
Svaki rad mora sadržavati slijedeće podatke:
.
1. Ime i prezime
2. E–mail adresa i kontakt telefon
3. Naziv i adresa škole/fakulteta
4. Fotografija u jpg formatu
.
Natječaj završava prezentacijom i nagrađivanjem najuspješnijih radova.
.

  1. dobar dan! zanima me kada se mogu i gdje pronaci rezultati natječaja fotografija.. hvala unaprijed!

    Komentar by Meri — veljača 3, 2011 @ 12:28 pm