ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Adobe Photoshop Touch

27.02.2012.

Adobe je izdao prvu pravu verziju Photoshopa za iPad – Adobe Photoshop Touch. Osim što impresionira svojim izgledom, aplikacija sadrži mnoge funkcije koje bi očekivali i od normalne verzije Photoshopa za računala.

Za razliku od Photoshop Expressa, Touch verzija podržavat će layere, široku paletu filtera, raznih efekata te standardne Photoshop alate i kistove kojidovode do sasvim novog doživljaja obrade fotografija na tabletima. Photoshop Touch također ima i neke zanimljive značakje vezane za pristup internetu poput ugrađenog pretraživaća Google images koji znatno olakšava pretraživanje fotografija. Naravno ne zaobilazna je integracija dodataka za društvene mreže pkako bi svoje radove odmahpodijelili na Facebooku, Twitteru..

Kako bi se što bolje upoznali s novom aplikacijom uz nju dolazi i nekoliko tutoriala kroz samu aplikaciju te nekoliko fotografija na kojima možete primjeniti nova saznanja. Aplikaciju podržavaju iPad2 ili noviji (koji se očekuje 7. oužjka ove godine) te iOS 5 operativni sustav.

Phtoshop Touch dostupan je putem Apple App Sotre po cijen od 9,99$.

No comments yet.