ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

9. Međunarodni fotosajam

15.09.2011.

Udruga Svijet fotografije poziva Vas na 9. Međunarodni fotosajam koji će se održati u subotu 22. listopada 2011. od 10h do 16h u Pučkom otvorenom učilištu, Ulica grada Vukovara 68 u Zagrebu. Ulaznica je 10 kuna.
.
9. Međunarodni fotosajam
.
Program 9. fotosajma:
.
10:30 – 11:30 – Nove tehnologije: Translucent Mirror tehnologija i elektroničko tražilo, predavač Jadranko Begić.
.
Raspoloživo svjetlo u fotografiji, predavač Vladimir Šimunić
.
Crno-bijela monochromatska fotografija, dugogodišnji predavač Mladen Bišćan iz Fotokluba Zagi-foto, predstavit će vam čarolije i probleme s crno-bijelom fotografijom.
.
Ulaz i izlaz na predavanja su slobodni, pa ni prethodna najava nije potrebna. Ako i zakasnite na početak, slobodno uđite, nećete biti kažnjeni. :-)
.
S prosjekom od oko 1000 posjetitelja i 40 izlagača, zagrebački fotosajam najveći je događaj ovakvog tipa i u ovom dijelu Europe. Po broju izlagača nadmašila nas je samo bečka fotoburza koja ipak ima upola manje posjetitelja. Veći sajmovi ove vrste u Europi su u Bievresu, blizu Pariza i Houtenu u Nizozemskoj.
.
Cilj sajma je omogućiti ljubiteljima fotografije da na jednom mjestu prezentiraju, prodaju i razmjenjuju svu fotografsku opremu, od najnovijih modela fotoaparata i studijske rasvjete do starih analognih fotoaparata koje više ne možete naći u redovnoj prodaji. Uz ponuđenu fotoopremu tu su i predavanja i prezentacije koje će se, zbog velikog interesa posjetitelja, održati u dvorani sa 200 sjedećih mjesta.
.
Više informacija potražite na www.fotosajam.com

No comments yet.