ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

7. Foto Meetup Zagreb

28.05.2015.

Pozivamo vas na sedmi po redu Foto Meetup u organizaciji modne zajednice Nova Lica i fotografske udruge Fotogard koji će se održati u subotu, 30. svibnja 2015. od 18:00 u U studijskom prostoru udruge Nova Lica, na Laništu u Zagrebu.

7. Foto Meetup Zagreb
 
Tema 7. Foto meetupa biti će ‘OSP’, odnosno rad sa studijskom rasvjetom, a gost predavač biti će Rolando Ružić, IT stručnjak, Specijalist za digitalnu fotografiju i obradu i član Canonove mreže profesionalaca. Počeo se baviti fotografijom još prije pojave digitalnih fotoaparata, a danas se uspješno bavi fotografiranjem vjenčanja.

Prirodno svjetlo je fantastično, ali totalno nepredvidljivo. Kako bi mogli crtati svjetlom onako kako sami želimo, potrebno je naučiti kontrolirati umjetnu rasvjetu.

Na foto meetupu ćemo razgovarati o upotrebi umjetnih svjetala – bliceva i studijske rasvjete, te na primjeru vidjeti kako kontrolirati i usmjeravati svjetlo u skladu s našim željama. Dragi fotografi ovu subotu zatvorite vaše laptope i pridružite nam se neformalnom druženju fotografa – “Foto Meetup Zagreb”.

Zbog ograničenog broja mjesta u studijskom prostoru potrebno se prijaviti s imenom i prezimenom na e-mail novalica.casting@gmail.com s naslovom “7. Foto Meetup”.

Vidimo se u subotu, 30. travnja.

—————————————————————————-

Nova Lica djeluju od 2012. godine i broje više od 3000 članova te smo kroz dosadašnje iskustvo imali prilike surađivati s brojnim fotografima vrijednim divljenja u različitim stadijima razvoja njihove karijere. Jednako tako susreli smo se i s brojnim fotografskim pitanjima te izazovima s kojima se suočavaju pri izradi i isporuci svojih proizvoda i usluga.

Fotografska udruga Fotogard djeluje od 2010. godine sa ciljem edukacije svojih članova putem tematskih radionica, organiziranjem samostalnih i zajedničkih izložbi, predstavljanjem fotografa, prezentacijom fotografske opreme, organiziranjem fotografskih druženja i općenito promicanjem kulture vezane uz fotografiju.

Nova Lica i Fotogard oslanjaju se na inicijativu svojih članova i zalažu za dijeljene znanja u svrhu rasta i napretka. Dođite na Meetup razgovarati o najnovijoj opremi, dođite izmjenjivati savjete i tehnike, dijeliti svoje fotografije te dobra i loša iskustva iz prakse – i pritom se dobro zabavite!
 

No comments yet.