ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

6. splitska.tiramola

09.09.2011.

Šeste godine zaredom vjerojatno je dovoljno reći – splitska.tiramola, otvoren je fotografski natječaj! U još jednom jesenskom izdanju, ponovno u prestižnom galerijskom prostoru Fotokluba Split u Marmontovoj ulici, priliku za promociju svog talenta dobit će nekoliko desetaka mladih neafirmiranih autora i autorica.
.
6. splitska.tiramola
.
jerujemo da su rijetki oni kojima treba napomenuti da se na natječaju ne traže (nužno) fotografije nečijih mudanti, ali ni tiramola – kao i svake godine, tema je slobodna, važan je samo dobar moment, a najvažniji (ne)otkriveni talent. Prodrmajte elektrone u memorijama, probudite i zaboravljene i one nedavno zabilježene piksele splitskih ulica, ljudi, životinja, koncerata, plaža, stanova… Izaberite svojih 5 najboljih fotografija te ih u što većoj rezoluciji, uz ime, prezime, godinu i datum rođenja te broj mobitela i nazive fotografija do kraja rujna 2011. pošaljite na tiramola@split.com.hr ili dostavite na CDu u Info zonu.
.
Ovakva prilika za promociju dobrodošla bi i onima koji se samo osjećaju mladima, no zbog financijskih i prostornih ograničenja i ove godine je gornja dobna granica postavljena na 29 godina. Stručni žiri će i ove godine među stotinama fotografija izabrati onih nekoliko desetaka koje će sredinom listopada biti u postavu izložbe 6. splitska.tiramola.
.
6. splitska.tiramola u 6 točaka:
1. tema je slobodna, ali sve fotografije moraju biti snimljene u Splitu
2. i od opreme i od iskustva puno je važniji – dobar moment
3. u 2011. godini moraš navršavati najviše 29 godina
4. možeš poslati najviše pet fotografija
5. fotografije u što većoj rezoluciji uz ime, prezime, godinu i datum rođenja te broj mobitela i nazive fotografija trebaš poslati na tiramola@split.com.hr ili dostaviti na CDu u Info zonu (Jerina 1, Split)
6. rok za predaju radova je 30.09.2011. do 23:59
.

No comments yet.