ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

6. Foto Meetup Zagreb

07.04.2015.

Pozivamo vas na šesti po redu Foto Meetup u organizaciji modne zajednice Nova Lica i fotografske udruge Fotogard koji će se održati u srijedu, 15. travnja 2015. od 20:15 u Multimedijalnom centru Ilica 107 u Zagrebu.

6. Foto Meetup Zagreb
 
Tema 6. Foto meetupa biti će ‘fotografiranje automobila’, a gosti predavači biti će Ivan Klindić i Marin Tomaš.

Ivan će pričati o tome kako se pripremiti za fotografiranje automobila, što je bitno kod svakog automobila kako prilikom fotografiranja ništa ne bi izostavili. Pričati će i o tome kako fotografirati sa dostupnim svjetlom, a kako sa flash rasvjetom, te će vam na kraju pokazati neke primjere obrade fotografija.

Marin će pričati o tome kako napraviti statične fotografije automobila, a kako dinamične, što sve radi kod fotografiranja interijera i detalja, te će uz primjere pokazati što je kod koje fotografije važno.

Ivan Klindić Ivan Klindić ozbiljnije je u fotografskim vodama od 2008. godine, a u posljednje dvije godine uspio je spojiti svoje dvije ljubavi – fotografiju i automobile. Osim limenih ljubimaca, voli fotografirati javne događaje od čega posebno ističe zamrzavanje trenutaka na sportskim terenima. Fotografiju smatra činom pričanja priče te se uvijek trudi “progurati” svoj stil kako bi njegove fotografije bile prepoznatljive i jedinstvene.

 

Marin Tomaš Marin Tomaš dugogodišnji je automobilistički novinar i test vozač koji je u jednom trenutku također spojio svoje dvije velike ljubavi, posao i hobi, automobile i fotografiju. Nema tiskanog izdanja u Hrvatskoj koji se bave automobilima, a da u njima nije izašla Marinova fotografija.

 

Pridružite nam se u Multimedijalnom centru Ilica 107 i saznajete sve što ste htjeli znati o tome kako vašeg limenog ljubimca učiniti još ljepšim na fotografijama.
Vidimo se u srijedu, 15. travnja.

—————————————————————————-

Nova Lica djeluju od 2012. godine i broje više od 3000 članova te smo kroz dosadašnje iskustvo imali prilike surađivati s brojnim fotografima vrijednim divljenja u različitim stadijima razvoja njihove karijere. Jednako tako susreli smo se i s brojnim fotografskim pitanjima te izazovima s kojima se suočavaju pri izradi i isporuci svojih proizvoda i usluga.

Fotografska udruga Fotogard djeluje od 2010. godine sa ciljem edukacije svojih članova putem tematskih radionica, organiziranjem samostalnih i zajedničkih izložbi, predstavljanjem fotografa, prezentacijom fotografske opreme, organiziranjem fotografskih druženja i općenito promicanjem kulture vezane uz fotografiju.

Nova Lica i Fotogard oslanjaju se na inicijativu svojih članova i zalažu za dijeljene znanja u svrhu rasta i napretka. Dođite na Meetup razgovarati o najnovijoj opremi, dođite izmjenjivati savjete i tehnike, dijeliti svoje fotografije te dobra i loša iskustva iz prakse – i pritom se dobro zabavite!
 

No comments yet.