ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

400 starih fotografija

07.01.2012.

Tijekom održavanja rukometnog natjecanja Croatia Cup, Udruga prijatelji grada Osijeka izložiti će oko 400 svojih starih fotografija Osijeka.

Izložba će biti postavljena u glavnom holu dvorane Gradski vrt, a obuhvatiti će fotografije starog Osijeka koje su članovi ove udruge do sada marljivo prikupljali. Fotografije će biti izložena sva tri dana trajanja Croatia Cupa za vrijeme radnog vremena dvorane.

‘Osijek je grad sporta, kulture, zelenila, raznolikosti, bogate povijesti a naše fotografiije prikazuju kako je to nekada izgledalo u našem gradu, stoga ćemo dijeliti prigodne letke kojima ćemo podsjećati na to, te upravo iz tog razloga pozivam sve naše sugrađane da dođu do nas i pogledaju ove fotografije.’ – kaže predsjednica udruge Ljiljana Maul.

Udruga prijatelji grada Osijeka postala je prepoznatljiva kao jedna od najaktivnijih osječkih udruga, a kao jedan od njihovih najprepoznatljivijih projekata je Božićna bajka – u kojoj su skupili stotine igračaka za osječke mališane i podijelili ih u više od 500 paketića, i to potpuno besplatno.

No comments yet.