ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

4. po redu Foto Meetup Zagreb

23.01.2015.

U zagrebačkom Hostelu Swanky Mint. Ilica 50, u srijedu 28. siječnja održati će se četvrti po redu Foto Meetup u organizaciji modne zajednice Nova Lica i fotografske udruge Fotogard.

4. po redu Foto Meetup Zagreb
 
Gost predavač biti će Danijel Berković, koordinator posebnih projekata u agenciji PIXSELL i studijski fotograf, koji će vas uputiti u tajne fotografiranja hrane.
Godine iskustva i rad na projektima za sve velike klijente u Hrvatskoj i inozemstvu, sigurno će vam biti od velike vrijednosti ako ste se već okušali u fotografiranju hrane u svom domu ili ste to namjeravali, a niste znali od kuda početi.

Danijel Berković pravi je perfekcionist u svom poslu i za snimanje s njim čeka se u redu. No, kada je riječ o snimanju hrane, ima vrlo jasne savjete:
‘Maslinovo ulje za \”final touch\” treba biti hladno da bi kapi ostale pravilne. Svaki tanjur voli zeleno pa su uz većinu hrane poželjni peršin, bosiljak, vlasac… Ako su komadi hrane veći, neka ih na tanjuru budu tri. Tri je čaroban i fotogeničan broj.’
Više savjeta poslušajte na samom predavanju u srijedu.

—————————————————————————-

Nova Lica djeluju od 2012. godine i broje više od 3000 članova te smo kroz dosadašnje iskustvo imali prilike surađivati s brojnim fotografima vrijednim divljenja u različitim stadijima razvoja njihove karijere. Jednako tako susreli smo se i s brojnim fotografskim pitanjima te izazovima s kojima se suočavaju pri izradi i isporuci svojih proizvoda i usluga.

Fotografska udruga Fotogard djeluje od 2010. godine sa ciljem edukacije svojih članova putem tematskih radionica, organiziranjem samostalnih i zajedničkih izložbi, predstavljanjem fotografa, prezentacijom fotografske opreme, organiziranjem fotografskih druženja i općenito promicanjem kulture vezane uz fotografiju.

Nova Lica i Fotogard oslanjaju se na inicijativu svojih članova i zalažu za dijeljene znanja u svrhu rasta i napretka. Dođite na Meetup razgovarati o najnovijoj opremi, dođite izmjenjivati savjete i tehnike, dijeliti svoje fotografije te dobra i loša iskustva iz prakse – i pritom se dobro zabavite!

No comments yet.