ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

4. Madness započeo s prijavama

03.06.2014.

Modna zajednica Nova Lica organizira četvrti po redu Madness projekt pod nazivom ASIAN MADNESS. Asian Madness održat će se 22. lipnja 2014. godine, a prijave za sudjelovanje na projektu otvorene su do 8.lipnja 2014. godine.

4. Madness započeo s prijavama
 

Projekt okuplja oko trideset sudionika tako da se svi zainteresirani fotografi, modeli, stilisti, vizažisti, hair-stilisti i dizajneri mogu prijaviti.

Sudionici projekta imat će prilike raditi na tematskom editorijal snimanju, u profesionalnim uvjetima. Madness uključuje i predavanje na tematiku eventa na kojem će se iz prve ruke saznati o uvjetima i savjetima za fotografiranje u istočnim zemljama.

Tematika novog Madness projekta je kultura dalekog istoka, Japana i Kine, a inspiraciju smo pronašli u japanskoj i kineskoj kinematografiji, kostimografiji i modnom dizajnu te specifičnim idealima ljepote i odnosu prema tijelu.
Broj mjesta je ograničen, pa požurite s prijavama.

Više informacija + PRIJAVA na: http://bit.ly/SjZWeK

Što je MADNESS?

„Madness“ projekti, u organizaciji modne zajednice NovaLica.com, jedini su hrvatski edukacijsko–kreativni fashion eventi, koji okupljaju pripadnike modne industrije, profesionalce i amatere, u širenju znanja, stjecanju praktičnog iskustva i razvoju kreativnosti.

Madness je organiziran kao kreativna radionica koja uključuje predavanje i snimanje modnog editorijala pod vodstvom profesionalnog tima. Svaki photoshooting tematski je određen te na taj način stvaramo originalne fotografije, umjetničko-modnog karaktera, što omogućuje sudionicima jedinstveno iskustvo.
Kroz cjelodnevno druženje i rad tridesetak pojedinaca (dizajneri, fotografi, vizažisti, hair-stilisti, modeli) pokazuju svoje umijeće i kreativnost, razmjenjuju iskustva, i stvaraju poznanstva što otvara vrata daljnjim suradnjama.

Madness eventi Novih Lica sinonim su za suradnju i druženje kreativnih pojedinaca gdje se uz trud, rad i pozitivnu energiju svaki put iznova dokazuje izuzetna moć zajedništva u ostvarenju kreativnih projekata.
 

No comments yet.