ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

3. po redu zagrebački FOTOmaraton

16.08.2010.

U subotu, 11. rujna 2010. biti će održan 3. po redu zagrebački fotomaraton. Novost je da ove godine odmah znamo i mjesto i vrijeme otvorenja izložbe zahvaljujući MSU u Zagrebu! Otvorenje izložbe i dodjela nagrada je zakazana za 23. rujna 2010., a trajati će do 27. rujna 2010.

.
3. po redu zagrebački FOTOmaraton
.
I ove će godine Tecxus, ponosni sponzor, osigurat set od 4 AA baterije za svakog natjecatelja kako nitko nebi ostao ugašenog fotoaparata. Osim toga, najuspješnijim natjecateljima će pokloniti punjače i punjive baterije, a izdvojili bismo i to da u ponudi imaju baterije koje su optimizirane za upotrebu u fotoaparatima i bljeskalicama.
.
U pripremi je i strobo radionica koja će se održati na otvorenju izložbe, a gdje će se koristiti spomenute Tecxus baterije koje su optimizirane tako da skraćuju vrijeme punjenja bljeskalice između okidanja. Nadamo se da će Vam ova radionica biti zanimljiva i da ćete time možda nešto novo naučiti ukoliko se prije niste okušali u fotografiranju sa jednom ili više bljeskalica!
.
Glavnu nagradu osigurao je Pentax koji će najboljem fotomaratoncu pokloniti svoju DSLR perjanicu K-7!
Osim ove nagrade Pentax će na startu fotomaratona i na otvorenju izložbe predstaviti sve svoje fotoaparate koje će prisutni moći i isprobati te se tako uvjeriti u njihovu kvalitetu, mogućnosti i što je možda najvažnije, kako “leži” u ruci!
.

.
Inače K-7 fotoaparat će biti kompletiran sa objektivom DA 18-55mm F3.5-5.6 AL WR. Inače K-7 u kombinaciji sa već navedenim objektivom, fotoaparat je u potpunosti otporan na prašinu, kišu i vlagu. Od ostalih karakteristika ovog fotoaparata tu su 14.6 efektivnih megapiksela, ugrađen sustav otklanjanja nečistoća sa senzora, ugrađen sustav redukcije trešnje, live view, snimanje filmova u fullHD rezoluciji, optičko tražilo koje pokriva gotovo 100% vidnog polja te još mnogo više. Dodatne detalje o fotoaparatu možete pročitati na web stranicama Pentax-a!
.
dm – drogerie markt će sve natjecatelje opskrbiti osvježavajućim napitcima i energetskim pločicama! Iako ovo nije naporno natjecanje, već spajanje hobija i ugodne šetnje, te ujedno i prilika da se Zagreb upozna u novoj perspektivi i možda otkriju neki novi skriveni kutci grada, osvježenje je upravo ono što svaki fotomaratonac treba. Predahnite uz malu stanku, uz dm napitke i energetske pločice, i sigurno ćete dobiti ideju za baš onaj kadar koji ste tražili!
.
.
Fotografije snimljene na trećem fotomaratonu će biti razvijene u suradnji sa tvrkom CEWE Color koja je sponzor ovogodišnjeg fotomaratona! CEWE Color je tržišni i tehnološki lider u industrijskoj izradi fotografija i foto proizvoda, prisutan u 24 zemlje diljem svijeta. Proizvodi CEWE Colora prodaju se na 50.000 prodajnih mjesta u Europi, a jedan od najznačajnijih partnera je i dm-drogerie markt sa uslugom izrade fotografija i foto proizvoda “dm paradies foto”.
.
.
Da, Da, Da putnička agencija sponzorirati će jednog od natjecatelja sa povratnom kartom vlaka za Budimpeštu i dva noćenja u jednom od hotela koje imaju u ponudi!
.
.
.
.
.

Vrijeme početka i ostale pojedinosti moći ćete pročitati u narednim danima.
.
Uskoro ćete ovjde moći pronaći i formular za prijavu, a kotizacija će kao i do sada biti 100kn.
.
Više o svemu možete pročitati na službenim stranicama.
.

Oznake:

No comments yet.